ΑρχικήgamingBattlefield 2042: Επιβεβαίωσε και 6η σεζόν για το παιχνίδι

Battlefield 2042: Επιβεβαίωσε και 6η σεζόν για το παιχνίδι

Battlefield 2042

Το Battlefield 2042 επιβεβαίωσε ότι η Season 6 θα ακολουθήσει την επερχόμενη πέμπτη σεζόν του παιχνιδιού. Το Battlefield 2042, το οποίο παρεμποδίστηκε από την απογοητευτική κυκλοφορία του 2021, έχει κάνει αρκετή δουλειά για να βελτιώσει το παιχνίδι με μια πιο συνεπή παραγωγή μετά την κυκλοφορία του, καθώς και με ανασχεδιασμούς στους περισσότερους βασικούς χάρτες του multiplayer shooter.

Δείτε επίσης: The Valiant: Έρχεται στα Xbox Series X/S τον Ιούλιο

Με τον τίτλο New Dawn, η επικείμενη Season 5 του Battlefield 2042 πρόκειται να προσθέσει πλούσιο νέο περιεχόμενο για να ανανεώσει τη βάση των παικτών. Τους τελευταίους μήνες, το γενικότερο κλίμα γύρω από το Battlefield 2042 ήταν ότι ο προβληματικός τίτλος βελτιώνεται σιγά-σιγά, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να ξανακερδίσει τον αριθμό των παικτών που είχε κατά την κυκλοφορία του. Με έναν νέο χιονισμένο χάρτη που ονομάζεται Reclaimed, τρία νέα όπλα, πολλά νέα gadgets και την πολυαναμενόμενη αναδιαμόρφωση του χάρτη εκτόξευσης Hourglass, η Season 5 ελπίζει να ικανοποιήσει τους παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι από την δύσκολη κυκλοφορία του, καθώς και να προσελκύσει νέους παίκτες να συμμετάσχουν στο πεδίο της μάχης.

Οι φίλοι του Battlefield 2042 σίγουρα ανυπομονούν για το τι θα φέρει στο τραπέζι η νέα σεζόν, αλλά η εταιρεία ανάπτυξης DICE δεν στηρίζεται μόνο στην 5η σεζόν. Στο Twitter, το Battlefield ανακοίνωσε επίσημα ότι το 2042 θα δει μια έκτη σεζόν μετά την ολοκλήρωση της Season 5: New Dawn. Πρόσθεσε ότι οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να μάθουν περισσότερα για την Season 6 κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της Season 5.

Πρόταση:Το SeroXen RAT malware στοχεύει gamers

Η εικόνα που χρησιμοποιήθηκε στο tweet δείχνει σκούρα πράσινα σύννεφα βροχής που θυμίζουν το εξώφυλλο του Battlefield 2042. Δεδομένου ότι όλες οι εποχές του παιχνιδιού είχαν μοναδικά έργα τέχνης που ενσωμάτωναν άλλους χρωματικούς συνδυασμούς, είναι ενδιαφέρον γιατί το έργο τέχνης της Season 6 παραπέμπει τόσο πολύ στο βασικό παιχνίδι. Θα μπορούσε να είναι απλά μια πρώιμη διαβεβαίωση και ότι το πραγματικό εξώφυλλο της Season 6 θα αποκαλυφθεί μαζί με όλες τις νέες πληροφορίες αργότερα στην Season 5.

Υπάρχει επίσης η πιθανότητα η 6η σεζόν να είναι η τελευταία σεζόν του Battlefield 2042. Με τις φήμες ότι η DICE δημιουργεί μια ομάδα υποστήριξης για να βοηθήσει την Ridgeline Games να αναπτύξει μια νέα καμπάνια Battlefield single-player και την Ripple Effect να κάνει μια διαφορετική εμπειρία Battlefield, φαίνεται ότι το μέλλον του franchise προχωράει μπροστά και αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το 2042 θα μείνει πίσω. Αν αυτό συμβεί, οι παίκτες που έχουν επενδύσει στη ζωντανή υπηρεσία του 2042 είναι πιθανό να δυσαρεστηθούν. Μέχρι τότε, οι παίκτες μπορούν ακόμα να ανυπομονούν για τις προσφορές της Season 5 και να μάθουν περισσότερα για το τι βρίσκεται πέρα από αυτήν στην Season 6.

Το Battlefield 2042 είναι διαθέσιμο τώρα για PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X|S.

Διαβάστε επίσης: Operation Wolf: Επιστρέφει το θρυλικό arcade παιχνίδι

πηγή πληροφοριών: gamerant.com

SecNews
SecNewshttps://secnewsgr.kinsta.cloud
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS