ΑρχικήbusinessBrace Yourself Games: Απέλυσε το μισό της προσωπικό

Brace Yourself Games: Απέλυσε το μισό της προσωπικό

Brace Yourself Games

Οι προγραμματιστές του Crypt Of The NecroDancer, Brace Yourself Games έχουν απολύσει περίπου το μισό προσωπικό τους. Οι εργαζόμενοι άρχισαν να γράφουν στο twitter ότι επλήγησαν από τις περικοπές χθες, με την Brace Yourself Games να επιβεβαιώνει αργότερα την απόφαση να “απολύσει ένα μέρος” του προσωπικού. Το στούντιο είχε περίπου 43 υπαλλήλους πριν από τις περικοπές, σύμφωνα με το LinkedIn.

Δείτε επίσης: Meta: Ανακοινώνονται νέες απολύσεις;

“Χθες, η ανώτερη διοίκηση της Brace Yourself Games έλαβε την απίστευτα δύσκολη απόφαση να απολύσει ένα μέρος του προσωπικού της εταιρείας”, δήλωσε η Brace Yourself Games στο PC Gamer. “Η απόφαση αυτή δεν ελήφθη ελαφρά τη καρδία, καθώς εκτιμούμε βαθιά τους ταλαντούχους και αφοσιωμένους υπαλλήλους μας. Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας προς τους υπαλλήλους μας, παρέχουμε πακέτα αποζημίωσης και υπηρεσίες υποστήριξης για να βοηθήσουμε όσους επηρεάζονται από αυτή την απόφαση. Εργαζόμαστε επίσης για να αντιμετωπίσουμε τον αντίκτυπο στα υπόλοιπα μέλη της ομάδας μας και να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να ικανοποιούμε τις ανάγκες των παικτών μας”.

Πρόταση:Zelda Tears of the Kingdom: Update δεν έφτιαξε το infinite item glitch

Η Brace Yourself Games επιβεβαίωσε ότι η ανάπτυξη του NecroDancer’s Synchrony DLC και του rhythm game spin-off Rif Of The NecroDancer θα συνεχιστεί. Επίσης, θα συνεχίσουν να εργάζονται πάνω στο time-rewinding mech battler Phantom Brigade, το οποίο κυκλοφόρησε στο Steam τον Φεβρουάριο, και σε ένα μη ανακοινωμένο project.

Το Phantom Brigade κυκλοφόρησε στο Steam μετά από μια περίοδο early access κατά την οποία ήταν αποκλειστικά διαθέσιμο μέσω του Epic Games Store. Έχει “μεικτές” πρόσφατες κριτικές στο Steam, αν και συνολικά “κυρίως θετικές”.

Η Brace Yourself κυκλοφόρησε επίσης το sci-fi citybuilder, Industries Of Titan στο Steam τον Ιανουάριο, μετά από μια παρόμοια περίοδο αποκλειστικότητας της Epic, και αυτή τη στιγμή έχει “μεικτές” συνολικές κριτικές στο Steam.

Διαβάστε επίσης: Οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν να βελτιστοποιήσουν σωστά τα IT budgets τους

πηγή πληροφοριών: rockpapershotgun.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS