ΑρχικήinetSpotify: Χιλιάδες χρήστες παραπονιούνται ότι το app δεν λειτουργεί

Spotify: Χιλιάδες χρήστες παραπονιούνται ότι το app δεν λειτουργεί

Χιλιάδες χρήστες του Spotify παραπονιούνται ότι η εφαρμογή τους δεν λειτουργεί.

Το πρωί της Τετάρτης στις 7:50 π.μ. EST, τα νέα για τη διακοπή λειτουργίας του Spotify άρχισαν να κατακλύζουν το Downdetector.

Δείτε επίσης: Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της

Spotify

Ένα 63% των αναφορών υπογράμμισε προβλήματα με την εφαρμογή. Ένα επιπλέον 21% των αναφορών ανέφερε προβλήματα με τον ιστότοπο του Spotify. Το υπόλοιπο 15% των σχολίων ανέφερε πρόβλημα με τις δυνατότητες ροής ήχου της πλατφόρμας.

Σύμφωνα με τα σχόλια, πολλοί χρήστες του Downdetector ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην πρόσβαση στη μουσική τους.

Αντιθέτως, κάποιοι παραπονέθηκαν για την αδυναμία τους να δουν οτιδήποτε στο ταμπλό τους.

“Μόνο τα τραγούδια που έχετε κατεβάσει λειτουργούν :(” έγραψε ένας χρήστης.

“Η λίστα αναπαραγωγής μου (με ήρεμη μουσική για να ξεκινήσει η μέρα μου με θετικό τρόπο) μόλις σταμάτησε”, είπε ένα άλλο άτομο.

“Αυτό συνέβη και μερικές φορές χθες. Με ανακούφιση είδα ότι δεν είμαι ο μόνος που αντιμετωπίζει προβλήματα με το Spotify. Άρχισα να σκέφτομαι ότι η λίστα αναπαραγωγής μου είναι πολύ μεγάλη (πάνω από 24 ώρες)”, είπε ένας άλλος χρήστης.

Δείτε επίσης: Πώς να μεταφέρετε playlists από το Spotify στο Youtube Music;

Μόλις αυτή την εβδομάδα, η πλατφόρμα αντιμετώπισε άλλη μια διακοπή λειτουργίας – προσθέτοντας άλλη μια στο ήδη ανησυχητικό της σερί.

Μόλις τον περασμένο μήνα, η υπηρεσία ροής μουσικής αντιμετώπισε μια μαζική διακοπή λειτουργίας, καθώς χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τα προβλήματα του συστήματος.

Πηγή πληροφοριών: the-sun.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS