ΑρχικήUpdatesΗ Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της

Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της

Το Strava, η δημοφιλής εφαρμογή παρακολούθησης άσκησης, διαθέτει τώρα πλήρη ενσωμάτωση και έλεγχο του Spotify.

Η Strava είναι ενθουσιασμένη που ανακοινώνει τη νέα της συνεργασία με το Spotify, η οποία επιτρέπει πλέον στους χρήστες της εφαρμογής fitness tracker να έχουν άμεση πρόσβαση στον έλεγχο της μουσικής τους ακρόασης. Πριν από αυτή την ενημέρωση, οι χρήστες έπρεπε να εναλλάσσονται μεταξύ των εφαρμογών προκειμένου να ακούνε μουσική ενώ γυμνάζονται- αλλά όχι πια! Με αυτή την επαναστατική συνεργασία έρχεται βελτιωμένη ευκολία και άνεση χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα ή στον χρόνο που δαπανάται.

Μόλις ένας χρήστης του Strava επιβεβαιώσει την επιθυμία του να κάνει streaming από το Spotify, θα δει ένα widget να εμφανίζεται κάτω αριστερά στο recording screen. Κάνοντας κλικ σε αυτό το widget αποκαλύπτεται ένα περιεκτικό αναδυόμενο παράθυρο που επιτρέπει στους χρήστες να διακόπτουν ή να αλλάζουν την αναπαραγωγή της μουσικής. 

Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της
Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της

Δείτε επίσης: Spotify Live: Τέλος εποχής για το audio app της Spotify

Με εντυπωσιακούς 100 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως, το Strava ξεχωρίζει από ανταγωνιστές όπως το Spotify (που έχει 500 εκατομμύρια ακροατές), εισάγοντας μια νέα δυνατότητα ενσωμάτωσης. Όπως δηλώνει ο Mateo Ortega, αντιπρόεδρος του τμήματος Connected Partnerships της Strava: “Αυτή η νέα δυνατότητα υπογραμμίζει περαιτέρω τη θέση του Strava στον κόσμο της συνδεδεμένης γυμναστικής και αποδεικνύει πόσο εκτεταμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα ενεργών χρηστών μας”. Με αυτή την πρωτοβουλία, είναι σαφές ότι η Strava ελπίζει όχι μόνο να διατηρήσει αλλά και να ενισχύσει τη βάση του κοινού της.

Στις 20 Απριλίου, το Strava θα αναλάβει τα ηνία και θα παρουσιάσει τη νέα λίστα αναπαραγωγής “Workout” του Spotify. Το πώς ακούγονται αυτές οι αποκλειστικές, επιμελημένες από το Strava μελωδίες είναι ένα μυστήριο που περιμένει να αποκαλυφθεί!

Με την ενσωμάτωση, οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν μουσική, podcasts και audiobooks με το περιεχόμενο της καρδιάς τους. Περιηγηθείτε εύκολα σε custom-made λίστες αναπαραγωγής που έχουν δημιουργηθεί από το Spotify ή κάντε swipe στο queue σας για να δείτε τι ακολουθεί!

Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της
Η Strava ενσωματώνει controls του Spotify στην εφαρμογή της

Οι χρήστες του Spotify, τόσο οι συνδρομητές όσο και οι μη συνδρομητές, μπορούν να επωφεληθούν από τα οφέλη του widget. Ως δωρεάν χρήστης, εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση στην τυχαία επιλογή albums/playlists/artists, ωστόσο, η επιλογή συγκεκριμένων τραγουδιών δεν αποτελεί επιλογή και οι εμπορικές διαφημίσεις ενδέχεται να αναπαράγονται κατά διαστήματα.

Δείτε επίσης: Το Spotify κυκλοφορεί το “Niche Mixes”

Από την άλλη πλευρά, οι χρήστες του Spotify Premium έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένα τραγούδια στα άλμπουμ και τις λίστες αναπαραγωγής τους. Ωστόσο, λειτουργίες όπως η αλλαγή των ρυθμίσεων, η δημιουργία queue με συγκεκριμένα κομμάτια ή η αναζήτηση μπορούν να γίνουν μόνο μέσω της επίσημης εφαρμογής του Spotify.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS