ΑρχικήHow ToΠώς να εγκαταστήσετε το Android 14 beta σε Google Pixel

Πώς να εγκαταστήσετε το Android 14 beta σε Google Pixel

Η Google εγκαινιάζει μια νέα εποχή δυνατοτήτων με την έναρξη του Android 14 Beta και την κυκλοφορία του πρώτου beta build για αυτό το πρωτοποριακό λειτουργικό σύστημα. Το Android 14 θα κυκλοφορήσει τελικά σε όλους τους χρήστες, αλλά όσοι δεν μπορούν να περιμένουν να γνωρίσουν τα χαρακτηριστικά έχουν τώρα την ευκαιρία με την έκδοση beta. Αν έχετε ένα συμβατό smartphone Αndroid, όπως το Google Pixel 4a 5G ή νεότερο μοντέλο, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία για να εγκαταστήσετε αμέσως τη νέα beta έκδοση του Αndroid 14. Δείτε πώς θα την εγκαταστήσετε το Android 14 beta στη συσκευή σας Google Pixel.

Δείτε επίσης: Το Android 14 θα κάνει ξανά τα live wallpapers συναρπαστικά;

Android 14

Για να απολαύσετε τα προνόμια του Android 14 έκδοση beta, ρίξτε μια ματιά στα smartphones Google Pixel που αναφέρονται παρακάτω.

  • Google Pixel 4a 5G
  • Google Pixel 5
  • Google Pixel 5a
  • Google Pixel 6
  • Google Pixel 6 Pro
  • Google Pixel 6a
  • Google Pixel 7
  • Google Pixel 7 Pro

Είναι σημαντικό να καταλάβετε ότι το Pixel 4a 5G και το Pixel 4a είναι διαφορετικά. Δυστυχώς, η Google έχει διακόψει κάθε υποστήριξη για το Pixel 4a.

Καθώς αυτή η έκδοση του λογισμικού βρίσκεται ακόμη σε στάδιο beta, μπορεί να είναι γεμάτη σφάλματα και δυσλειτουργίες – επομένως, σας συμβουλεύουμε να μην την εγκαταστήσετε στην κύρια συσκευή σας. Πριν εγκαταστήσετε την ενημέρωση, βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει ασφαλές αντίγραφο ασφαλείας όλων των δεδομένων σας.

Δείτε ακόμα: Android 14: Θα φέρει υποστήριξη passkeys σε Dashlane και άλλα apps

Google Pixel
  1. Μόλις επισκεφτείτε τη σελίδα, θα σας ζητηθεί να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Android 14 beta.
  2. Για να εγγραφείτε στο πρόγραμμα beta, κάντε κλικ στην επιλογή Συμμετοχή. Ανατρέξτε στους όρους και τις προϋποθέσεις και κάντε κλικ στην Επιβεβαίωση και εγγραφή. Θα λάβετε μια ειδοποίηση που θα επιβεβαιώνει ότι το smartphone σας είναι πλέον μέρος του προγράμματος Αndroid 14 beta.
  3. Εάν είναι κατάλληλο, το smartphone Pixel θα εμφανίζεται στην ενότητα Οι κατάλληλες συσκευές. Εάν έχετε ένα κατάλληλο smartphone και εξακολουθεί να μην εμφανίζεται, δοκιμάστε να φορτίσετε το τηλέφωνό σας και βεβαιωθείτε ότι το επίπεδο μπαταρίας του smartphone Pixel είναι πάνω από 10%.
  4. Μόλις εγγραφείτε, θα λάβετε μια ειδοποίηση για μια ενημέρωση OTA για την έκδοση beta του Android 14 στο κατάλληλο smartphone Pixel.
  5. Εάν όχι, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις, μετά στο Σύστημα και ελέγξτε για την ενημέρωση Android 14 beta στην ενημέρωση συστήματος.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί στο Πρόγραμμα Beta ή εάν είστε προγραμματιστής, δεν είναι απαραίτητη η επανεγγραφή σας. Εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις, τότε η beta έκδοση του Android 14 θα σας αποσταλεί αμέσως.

Δείτε επίσης: Android 14: Θα αποκλείει το install ορισμένων outdated εφαρμογών

Αν θέλετε να αφαιρέσετε το Αndroid 14 beta από το Pixel smartphone σας, ο ευκολότερος τρόπος είναι να εξαιρεθείτε από το πρόγραμμα Android 14 beta.

  1. Ανοίξτε τη σελίδα Android Beta για Pixel.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Εξαίρεση.
  3. Εγκαταστήστε την ενημέρωση OTA που λάβατε στο smartphone σας. Χρειάζονται περίπου 24 ώρες για να φτάσει η ενημέρωση συστήματος.

Μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης, όλα τα δεδομένα σας θα χαθούν και θα επιστρέψετε στην πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση Android 13.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS