ΑρχικήgamingLords of the Fallen: Νέα μηχανή και νέο όνομα για το sequel

Lords of the Fallen: Νέα μηχανή και νέο όνομα για το sequel

Lords of the Fallen

Το sequel του RPG 2014 Lords of the Fallen έχει επισήμως αφαιρέσει το “the” από τον τίτλο του καθώς και την αρχική μηχανή προγραμματιστή.

Το νέο Lords of the Fallen, θα τρέχει στην Unreal Engine 5, δίνοντας στο παιχνίδι τη δυνατότητα να μεγιστοποίηση τα hyper-gothic vibes του.

Δείτε επίσης: Midnight Suns: Νέο DLC με νέο χαρακτήρα και αναβαθμίσεις

Σε ένα τεχνικό trailer, οι προγραμματιστές της Hexworks περιέγραψαν πως έκαναν κάποιες αλλαγές στην ήδη υπάρχουσα τεχνολογία της Unreal Engine 5 για να βελτιώσουν το παιχνίδι.

Για παράδειγμα, η ομάδα χρησιμοποίησε 3D scans ανθρώπων για να βελτιώσουν το σύστημα μορφοποίησης της μηχανής. Με αυτό το τρόπο μπορείτε να δείτε πως αλλάζει το σώμα του παίκτη σταδιακά με την μετακίνηση του κέρσορα από τις επιλογές.

Το χαρακτηριστικό της Unreal Engine Chaos Physics κάνει όλες τις κινήσεις σας να φαίνονται πιο ρεαλιστικές την ώρα της μάχης. Ένας χαρακτήρας που μοιάζει πολύ με το Bloodborne, κουνάει το ρόπαλο του και μπορείτε να δείτε κάθε μέρος του εξοπλισμού του να ταλαντεύεται προς την κατεύθυνση της επίθεσης και να γυρίζει ξανά στην αρχική του θέση με τη πάροδο του χρόνου. Είναι ένα μικρό χαρακτηριστικό αλλά θα βοηθήσει πάρα πολύ με το παιχνίδι μετατρέποντας το σε πιο προσγειωμένο καθώς αναλαμβάνετε τις κοντινές μάχες.

Πρόταση: Η Epic και η Soartech δημιουργούν προσομοιώσεις με το Unreal Engine 4

Η επόμενη σκηνή με την ευρεία λήψη του καθεδρικού με τη χρήση του Unreal Lumen GI φωτισμού είναι πανέμορφη. Μοιάζει σαν κάποιος να αναδημιούργησε ένα επίπεδο του Diablo στο Unreal, μόνο που στο Lords of the Fallen θα μπορείτε να ανεβείτε τα πέτρινα σκαλοπάτια σε τρίτο πρόσωπο.

H Hexworks είναι σε θέση να τοποθετήσει orbs γύρω-γύρω για να τονίσει σημεία του δωματίου χωρίς να επιβαρύνει τόσο την απόδοση του παιχνιδιού όσο ο πλήρης, προσομοιωμένος φωτισμός.

Στο Lords of the Fallen, θα αλλάζετε τακτικά από τη χώρα των ζωντανών στη χώρα των νεκρών. Και οι δύο κόσμοι θα μοιάζουν μεταξύ τους, αλλά έχουν ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Χρησιμοποιώντας ένα προσαρμοσμένο σύνολο εργαλείων, η Hexworks μπορεί να δημιουργήσει και τους δύο κόσμους τον ένα δίπλα στον άλλο, ώστε να αισθάνονται συνδεδεμένοι στο παιχνίδι.

Το πρώτο Lords of the Fallen μπορεί να μην ήταν αξέχαστο, αλλά το sequel του έχει σίγουρα την τεχνική δύναμη να επεκτείνει το πεδίο της σκοτεινής φαντασίας του.

Το Lords of the Fallen πρόκειται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος.

Διαβάστε επίσης: Spider-Man 2: Πιθανή κυκλοφορία τον Σεπτέμβρη

πηγή πληροφοριών:pcgamer.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS