ΑρχικήUpdatesΗ 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple

Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple

Σε πρόσφατα νέα, η 8BitDo ανακοίνωσε ότι τα χειριστήρια της είναι πλέον συμβατά με συσκευές της Apple, όπως iPhones, iPads και AppleTV.

Αν είστε χρήστης της Apple, δεν χρειάζεται πλέον να χάσετε τα απίστευτα gamepads της 8BitDo! Χάρη στις νεότερες αναβαθμίσεις υλικολογισμικού και ενημερώσεις των iOS/iPadOS 16.3, tvOS 16.3 και macOS 13.2 από την Apple, η 8BitDo έχει επιβεβαιώσει επίσημα τη συμβατότητα με iPhones, iPads και Mac για επιλεγμένα μοντέλα όπως το Lite SE, Pro 2 και άλλα – με ακόμα περισσότερες εκδόσεις να έρχονται σύντομα!

Δείτε επίσης: ChatGPT: Μήπως η Apple ετοιμάζει επιτέλους έναν ανταγωνιστή;

Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple
Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple

Τα αγαπημένα μας χειριστήρια παιχνιδιών για κινητά μόλις έγιναν καλύτερα. Δεν είναι μόνο εργονομικά σχεδιασμένα, αλλά προσφέρουν επίσης προσαρμογή και μια νότα νοσταλγίας που δεν μπορείτε παρά να εκτιμήσετε. Και το καλύτερο: δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αλλαγή συσκευής όταν παίζετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια δράσης – είτε στο σπίτι είτε εν κινήσει! Χάρη σε αυτά τα καταπληκτικά προϊόντα, το σκούντημα της οθόνης αφής ανήκει πλέον στο παρελθόν.

Αν προτιμάτε ένα χειριστήριο τύπου Xbox, τα μοντέλα SteelSeries Nimbus και Stratus είναι φανταστικές επιλογές. Και αν αυτό που ψάχνετε είναι ένα αυτοσχέδιο Switch ή Steam Deck, τότε μην ψάχνετε άλλο από το Razer Kishi. Αλλά τώρα, με την ποικίλη γκάμα επιλογών της 8BitDo που διατίθεται σε συσκευές Apple, υπάρχουν περισσότερες επιλογές από ποτέ – ιδανικές για όσους εκτιμούν την ποιότητα της εισόδου!

Εδώ είναι τα χειριστήρια 8BitDo που είναι πλέον συμβατά με τις συσκευές Apple:

  • 8BitDo Ultimate Controller 2.4g
  • 8BitDo Pro 2
  • 8BitDo SN30 Pro +
  • 8BitDo Pro
  • 8BitDo SN30 Pro για Android
  • 8Bitdo Lite SE
Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple
Η 8BitDo έκανε συμβατά τα controllers της σε συσκευές Apple

Δείε επίσης: Apple Watch Ultra: Ίσως έρχεται με οθόνη microLED μέχρι το 2025

Διευρύνοντας τη γκάμα των χειριστηρίων παιχνιδιών που είναι προσβάσιμα στους χρήστες iPhone, iPad, Mac και Apple TV, η 8BitDo αυτή φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αλληλεπιδρούν με τις συσκευές που προτιμούν. Αυτή η πρωτοποριακή απόφαση δείχνει ότι στο εγγύς μέλλον θα είναι διαθέσιμα και άλλα χειριστήρια. Εν τω μεταξύ όμως, όσοι κατέχουν αυτά τα προϊόντα μπορούν να χαίρονται, καθώς τους έχει ανοίξει ένας νέος κόσμος του gaming!

Πηγή: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS