ΑρχικήinetApple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops

Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops

Η Apple επεκτείνει το πρόγραμμα Self Service Repair σε Mac desktops που έχουν το chip M1 και Studio Display.

Μετά την έναρξη του προγράμματος Self Service Repair στις Ηνωμένες Πολιτείες, η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα την επέκτασή του σε οκτώ ευρωπαϊκές χώρες. Με αυτόν τον τρόπο, οι πελάτες μπορούν να έχουν ευκολότερη πρόσβαση σε υπηρεσίες επισκευής για τα αγαπημένα τους προϊόντα Apple από όλο τον κόσμο. Οι πελάτες των ΗΠΑ έχουν τώρα το προνόμιο να έχουν πρόσβαση σε εγχειρίδια και ανταλλακτικά για επιτραπέζιους υπολογιστές Mac.

Όπως ανέφερε για πρώτη φορά το Six Colors, το πρόγραμμα έχει πλέον επεκταθεί και περιλαμβάνει τα Mac Studio, M1 Mac mini, M1 iMac και την αξιοσημείωτη Studio Display.

Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops
Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops

Δείτε επίσης: Το app Apple TV φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σε Android smartphone

Μέχρι τώρα, το AppleCare+ ίσχυε μόνο για τα μοντέλα M1 MacBook Air, M1 MacBook Pro, iPhone SE και 12/13. Αυτή η επέκταση του Self Service Repair περιορίζεται προς το παρόν μόνο στους πελάτες των ΗΠΑ – όσοι κατοικούν στην Ευρώπη πρέπει να περιμένουν μέχρι αργότερα για πρόσθετη προστασία της συσκευής.

Τον Απρίλιο, η Apple έκανε ένα βήμα προς τα εμπρός, ανταποκρινόμενη στις επικρίσεις της εταιρείας της και στις κανονιστικές απαιτήσεις, ξεκινώντας το Self Service Repair στην Αμερική. Η υπηρεσία αυτή προοριζόταν αρχικά για χρήστες iPhone που χρειάζονταν επισκευές αλλά δεν είχαν πρόσβαση σε εξουσιοδοτημένο τεχνικό. Τώρα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, οι πελάτες έχουν αποκτήσει μεγαλύτερη ελευθερία όσον αφορά την επισκευή των συσκευών τους!

Αντί να πηγαίνουν τη συσκευή τους στο Apple Store ή σε ένα κατάστημα επισκευής, οι κάτοχοι Mac και iPhone μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Apple για οικονομικά προσιτά κιτ επισκευής που περιλαμβάνουν εξαρτήματα και οδηγίες που απαιτούνται για επισκευές DIY.

Αν και η εκτέλεση επισκευών DIY σε iPhone και MacBooks μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο, ακόμη και με ειδικά εργαλεία και οδηγίες, οι περισσότεροι χρήστες θα αισθάνονται άνετα να το κάνουν. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι εξακολουθούν να προτιμούν να αφήνουν τις συσκευές τους στα χέρια έμπειρων επαγγελματιών για πιο σύνθετες εργασίες.

Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops
Apple: Το Self Service Repair επεκτείνεται σε Mac desktops

Δείτε επίσης: Apple Music: Το νέο διασκεδαστικό χαρακτηριστικό του iPhone

Μπορείτε να νοικιάσετε ένα σετ εργαλείων για επιτραπέζιους υπολογιστές Mac και Studio Display από το κατάστημα Self Service Repair της Apple στην προσιτή τιμή των 49 δολαρίων το καθένα, αλλά αυτά πρέπει να επιστραφούν μετά από επτά ημέρες.

Το AppleCare+ είναι μια υπηρεσία που παρέχεται από την Apple και επιτρέπει στους κατόχους συσκευών να κάνουν τις περισσότερες επισκευές δωρεάν. Αν δεν έχετε το πρόγραμμα, μπορείτε και πάλι να πληρώσετε για υπηρεσίες επισκευής σε ένα κατάστημα Apple Store ή από οποιοδήποτε δίκτυο πιστοποιημένων τεχνικών της εταιρείας. Ωστόσο, αν επιλέξετε αντ’ αυτού ένα μη πιστοποιημένο κατάστημα, να γνωρίζετε ότι η Apple δεν υποστηρίζει αυτή την κίνηση για διάφορους λόγους – ένα θέμα που έχει συζητηθεί έντονα μεταξύ των ειδικών της τεχνολογικής βιομηχανίας και των οπαδών της όλα αυτά τα χρόνια.

Πηγή: arstechnica.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS