ΑρχικήinetOnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

Η OnePlus είναι γνωστή για τα προσιτά αλλά ισχυρά τηλέφωνα-ναυαρχίδες της, και το επερχόμενο OnePlus 11 δεν φαίνεται διαφορετικό. 

Η σειρά OnePlus 11 φέρεται να περιλαμβάνει δύο τηλέφωνα – τη ναυαρχίδα OnePlus 11 και ένα πιο λογικό σε τιμή OnePlus 11R. Έχουν υπάρξει αντιφατικές αναφορές σχετικά με το σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά τους λόγω διαφόρων διαρροών. Τώρα, το MySmartPrice αποκάλυψε πρωτότυπες εικόνες και προδιαγραφές του OnePlus 11R, υποδηλώνοντας ότι θα μπορούσε να περιλαμβάνει δύο προδιαγραφές που οι αγοραστές οικονομικών τηλεφώνων είναι βέβαιο ότι θα λατρέψουν!

Το alert slider επιστρέφει στις πιο οικονομικές ναυαρχίδες της OnePlus! Το 10T και το 10R απουσίαζαν αξιοσημείωτα από αυτό το χαρακτηριστικό, καθώς ήταν προσβάσιμο μόνο στα μοντέλα υψηλότερης κατηγορίας. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι υποψήφιοι αγοραστές του 11R θα είναι σίγουρα ενθουσιασμένοι που θα απολαύσουν ένα τόσο διακεκριμένο χαρακτηριστικό χωρίς να κάνουν τη βουτιά με το πορτοφόλι τους.

OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;
OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

Δείτε επίσης: OnePlus 10T δεν θα έχει διακόπτη σίγασης – να γιατί

Το OnePlus 11R σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εταιρεία προσφέρει ένα IR blaster στα οικονομικά της κινητά τηλέφωνα. Αυτό το χαρακτηριστικό δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να ελέγχουν συσκευές, όπως κλιματιστικά και τηλεοράσεις, από τα τηλέφωνά τους χρησιμοποιώντας τεχνολογία υπερύθρων. Ποτέ στο παρελθόν οι συσκευές της OnePlus δεν είχαν συμπεριλάβει αυτή τη βολική δυνατότητα — μέχρι τώρα!

Σύμφωνα με φήμες, το OnePlus 11R (με την κωδική ονομασία Udon) πρόκειται να διαθέτει κυρτή οθόνη Full HD+ 120Hz με επίπεδες άκρες – κάτι που έλειπε από τον προκάτοχό του. Επιπλέον, μια κάμερα selfie 16MP θα εγκιβωτιστεί μέσα σε ένα κεντραρισμένο punch hole στην οθόνη συνοδευόμενη από έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων εντός της οθόνης για βελτιωμένη ασφάλεια και ευκολία.

Σύμφωνα με την πρόσφατη διαρροή, το OnePlus 11 αναμένεται να είναι εξοπλισμένο με επεξεργαστή Snapdragon 8 Plus Gen 1 – ένα chip που υπήρχε και στο μοντέλο 10T της OnePlus.

Το OnePlus 11R θα μπορούσε να είναι εξοπλισμένο με κύρια κάμερα 50MP Sony IMX766, αισθητήρα 13MP ultrawide και φακό 2MP στο πίσω μέρος. Επίσης μια μπαταρία 5.000mAh αναμένεται να τροφοδοτεί τη συσκευή.

OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;
OnePlus 11: Ποιά θα είναι τα χαρακτηριστικά του;

Δείτε επίσης: Η OnePlus παρουσιάζει το απίστευτα προσιτό Nord Watch της

Η βάση δεδομένων πιστοποίησης 3C επιβεβαίωσε πρόσφατα ότι το OnePlus 11 υποστηρίζει φόρτιση 100W – όπως ακριβώς περιμέναμε και όπως είχαμε ακούσει. Φαίνεται ότι αυτό είναι απολύτως βέβαιο!

Το OnePlus 11 θα έρθει με τον επίτοιχο φορτιστή VCBAJACH, με μέγιστη έξοδο 11V/9.1A! Το ίδιο μοντέλο προσαρμογέα είναι αυτό που παρέχει ενέργεια στο Realme GT2 Explorer Master – μια εντυπωσιακή προσιτή ναυαρχίδα που προορίζεται κυρίως για την Ινδία.

Ετοιμαστείτε, γιατί το OnePlus 11 αναμένεται να φτάσει στα ράφια κάποια στιγμή μεταξύ τέλους Μαρτίου και αρχών Απριλίου.

Πηγή: androidauthority.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS