ΑρχικήinetApple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Ένας έμπιστος αναλυτής της Apple κοινοποίησε ότι η αποστολή των νέων AR/VR headset πιθανότατα θα καθυστερήσει.

Σύμφωνα με τον έγκριτο αναλυτή Ming-Chi Kuo, τα σχέδια της Apple για την αποστολή των νέων AR/VR headset μπορεί να καθυστερήσουν μέχρι το 2023 λόγω άγνωστων “προβλημάτων λογισμικού”.

Το πολυαναμενόμενο AR/VR headset θα αρχίσει τελικά να αποστέλλεται μέσα στους επόμενους έξι μήνες, αν και όχι στον ίδιο όγκο που είχε αρχικά αναφερθεί, σύμφωνα με τα τελευταία tweets του Kuo.

Δείτε επίσης: xrOS: Το νέο λειτουργικό σύστημα για το Apple AR/VR Headset

Σύμφωνα με τον Kuo, τα απαιτούμενα εξαρτήματα για τη μαζική παραγωγή του AR/VR headset της Apple θα αρχίσουν να αποστέλλονται το 2023 το πρώτο εξάμηνο, ενώ το πλήρως συναρμολογημένο headset πιθανότατα θα αποσταλεί το δεύτερο εξάμηνο. Υπάρχει πιθανότητα η ανακοίνωση να γίνει νωρίτερα από την πραγματική κυκλοφορία του προϊόντος.

Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση
Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Αν ρίξουμε μια ματιά στις πιθανές επιλογές, το WWDC 2023 θα μπορούσε να είναι η στιγμή που η Apple θα κυκλοφορήσει το νέο της headset. Η εταιρεία θα μπορούσε επίσης να δώσει στους προγραμματιστές ένα SDK για την κατασκευή εφαρμογών AR/VR για το headset πριν από την επίσημη κυκλοφορία του.

Τον Αύγουστο, ο Kuo ανέφερε ότι η Apple αναμενόταν να ανακοινώσει το AR/VR headset της τον Ιανουάριο 2023 και ότι η εταιρεία είχε ήδη παρουσιάσει τη συσκευή σε μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Πριν από αυτή την αναφορά, ανέφερε ότι η Apple θα επιδιώξει να στείλει 1,5 εκατομμύρια μονάδες της συσκευής της το 2023– με κόστος έως και 2.000 δολάρια ανά μονάδα.

Η Apple δεν έχει ακόμη απαντήσει σε αίτημα σχολιασμού.

Σύμφωνα με μια φήμη από πέρυσι, το πρώτο AR/VR headset της Apple θα είναι πολύ πιο ακριβό από άλλα προϊόντα VR που κοστίζουν λιγότερο από 900 δολάρια- ωστόσο, δεν είναι ακόμη σαφές αν η τιμή για το νέο προϊόν θα ξεπεράσει τα 1.500 δολάρια.

Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση
Apple AR/VR Headset: Ίσως καθυστερήσει η παράδοση

Υπάρχει ακόμη κάποια αβεβαιότητα σχετικά με τα σχέδια της Apple να ανακοινώσει το νέο της AR headset. Αυτή η πιθανή καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι αν μεσολαβήσει πολύς χρόνος μεταξύ της ανακοίνωσης και της κυκλοφορίας, θα μπορούσε να επηρεάσει αρνητικά τα στοιχεία των πωλήσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με τον αναλυτή, ακόμη και αν η Apple αντιμετωπίσει κάποιες καθυστερήσεις, θα στείλει 500.000 μονάδες το επόμενο έτος.

Δείτε επίσης: Nothing: Η startup του Carl Pei θέλει να ανταγωνιστεί την Apple στις ΗΠΑ

Είναι σαφές ότι υπάρχει λόγος για τον οποίο το λανσάρισμα του AR/VR headset της Apple θα καθυστερήσει μέχρι το 2023. Παρόλο που οι οπαδοί μπορεί να απογοητευτούν από αυτή την είδηση, είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η απόδοση και η λειτουργικότητα πρέπει πάντα να έρχονται πρώτα όταν έχουμε να κάνουμε με νέες τεχνολογίες όπως αυτές. 

Πηγή: cnet.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS