ΑρχικήinetΤο Microsoft Teams προσφέρει τώρα 30% ταχύτερες συνομιλίες

Το Microsoft Teams προσφέρει τώρα 30% ταχύτερες συνομιλίες

Για τους χρήστες των Windows και Mac του προγράμματος Teams, η Microsoft έχει μειώσει σημαντικά την καθυστέρηση σε ορισμένα σενάρια όπου πραγματοποιούνται κρίσιμες αλληλεπιδράσεις με την εφαρμογή.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Ανακαλύφθηκε σοβαρή ευπάθεια

Microsoft Teams

Ο Jeff Chen, επικεφαλής προγράμματος της Microsoft για το Microsoft Teams, δήλωσε σήμερα ότι η εφαρμογή είναι πλέον 30% ταχύτερη μεταξύ των συνομιλιών και καναλιών.

Ο Chen ισχυρίζεται ότι το νέο και βελτιωμένο πλαίσιο Teams είναι υπεύθυνο για αυτές τις δραστικές βελτιώσεις στις επιδόσεις. Η απεικόνιση του HTML tree, η εκτέλεση JavaScript και η σειριοποίηση των συστοιχιών γίνονται όλα ταχύτερα από ό,τι πριν.

Την Τρίτη, ο Chen εξήγησε ότι η πιο τυπική ενέργεια για έναν χρήστη στο Teams είναι η εναλλαγή μεταξύ διαφόρων συνομιλιών, καναλιών και ροών δραστηριότητας.

Το Microsoft Teams είναι ένα ισχυρό εργαλείο συνεργασίας που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα σας να παραμείνει συνδεδεμένη και οργανωμένη. Με το Microsoft Teams, μπορείτε να συνομιλείτε με τους συναδέλφους σας σε πραγματικό χρόνο, να μοιράζεστε αρχεία και να εργάζεστε μαζί σε έργα. Επιπλέον, το Microsoft Teams ενσωματώνεται με άλλες εφαρμογές του Office 365, όπως το OneDrive, το SharePoint και το Outlook, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις εργασίες σας σε ένα μέρος.

Δείτε ακόμα: Επίθεση GIFShell μολύνει το Microsoft Teams με χρήση GIFs

συνομιλίες

Η εταιρεία έχει επίσης εργαστεί και σε άλλους τρόπους για να κάνει τη λειτουργία του Microsoft Teams πιο ομαλή, συμπεριλαμβανομένης της διευκόλυνσης της συμμετοχής και της αποχώρησης από τις συσκέψεις.

Τον Ιούνιο, η Microsoft ανακοίνωσε ότι οι εφαρμογές μηνυμάτων της είχαν βελτιώσει την καθυστέρηση και τους χρόνους φόρτωσης σελίδων. Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε ότι η κύλιση στις λίστες συνομιλιών και καναλιών αυξήθηκε κατά περισσότερο από 11% και οι φόρτοι των πλαισίων σύνθεσης μηνυμάτων ήταν 63% ταχύτεροι.

Τον Φεβρουάριο, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το Teams απαιτεί σημαντικά λιγότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια ενεργοβόρων σεναρίων σε βιντεο-συνεδριάσεις μεταξύ περισσότερων από 10 συμμετεχόντων. Αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείται συνολικά έως και 50% λιγότερη ενέργεια.

Η εταιρεία άρχισε αρχικά να εργάζεται για τη μείωση των απαιτήσεων ισχύος των Teams τον Ιούνιο του 2020 και από τότε παρουσιάζει σταδιακά βελτιώσεις.

Δείτε επίσης: Microsoft Teams: Πλήρως βελτιστοποιημένο για Mac με τσιπ M1 ή M2

Τον Ιανουάριο του 2021 σημειώθηκε δραστική αύξηση των μηνιαίων ενεργών χρηστών του Microsoft Teams, με 270 εκατομμύρια άτομα να χρησιμοποιούν το λογισμικό. Αυτό παραλληλίζεται με την πανδημία COVID-19 και το κίνημα της εργασίας από το σπίτι.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS