ΑρχικήinetΤο YouTube τερματίζει το πείραμα που απαιτούσε συνδρομή Premium για αναπαραγωγή βίντεο...

Το YouTube τερματίζει το πείραμα που απαιτούσε συνδρομή Premium για αναπαραγωγή βίντεο σε 4K

Νωρίτερα αυτό το μήνα, το YouTube πραγματοποίησε ένα πείραμα όπου ζήτησε από ορισμένους δωρεάν χρήστες να κάνουν αναβάθμιση σε έναν premium λογαριασμό για να παρακολουθήσουν βίντεο σε ανάλυση 4K. Η εταιρεία φαίνεται πως τερμάτισε αυτή τη δοκιμή – πιθανότατα λόγω της αναστάτωσης που προκλήθηκε στους χρήστες.

Δείτε επίσης: handle: Νέος τρόπος αναγνώρισης του καναλιού σας στο YouTube

Το YouTube αποκάλυψε στο Twitter ότι έχει «απενεργοποιήσει πλήρως» το πείραμα που απαιτεί συνδρομή Premium για να μπορεί να παίζει βίντεο σε ανάλυση 4K. Νωρίτερα αυτό το μήνα, οι χρήστες άρχισαν να αναφέρουν σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Reddit και το Twitter ότι όταν είχαν πρόσβαση στο αναπτυσσόμενο μενού για επιλογές ανάλυσης, η λέξη “Premium” ήταν ακριβώς δίπλα στο 4K/2160p. Ωστόσο, δεν χρειαζόταν όλοι να έχουν μια συνδρομή Premium για την αναπαραγωγή βίντεο 4K, γεγονός που υποδηλώνει ότι ήταν μια πειραματική λειτουργία που κυκλοφόρησε σε περιορισμένο αριθμό χρηστών.

Δείτε επίσης: Το YouTube Shorts αποκτά την δυνατότητα φωνητικής αφήγησης

Δεν είναι σαφές γιατί το YouTube αποφάσισε να ακυρώσει το πείραμα, αλλά όπως σημειώνει το 9to5Google, έλαβε έναν σημαντικό αριθμό αρνητικών σχολίων. Οι χρήστες ήταν ευνόητο ότι δεν ήταν χαρούμενοι που τους ζητήθηκε να πληρώσουν 12 $ το μήνα ή 120 $ το χρόνο για να μπορούν να αναπαράγουν βίντεο στην υψηλότερη ανάλυση που είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο. Και όσοι δεν συμμετείχαν στο πείραμα ανησυχούσαν ότι θα κυκλοφορούσε ευρεώς και θα ήταν ένα μόνιμο «προνόμιο» για τους συνδρομητές Premium.

Youtube 4K

Δείτε επίσης: YouTube: Στα search results για την υγεία έρχεται η ενότητα “Personal Stories”

Το YouTube δεν είπε εάν απορρίπτει οριστικά την ιδέα του κλειδώματος των βίντεο 4K πίσω από μια συνδρομή Premium. Σε ένα tweet γραμμένο στα ιαπωνικά, το YouTube κάλεσε τους χρήστες να αφήσουν feedback σχετικά με το πείραμα, το οποίο θα μπορούσε να το βοηθήσει να αποφασίσει τελικά πώς να προχωρήσει.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS