ΑρχικήinetΗ Tesla ανακαλεί 1 εκατ. αυτοκίνητα λόγω ζητήματος ασφαλείας

Η Tesla ανακαλεί 1 εκατ. αυτοκίνητα λόγω ζητήματος ασφαλείας

Η Tesla έλαβε εντολή να ανακαλέσει σχεδόν 1,1 εκατομμύριο οχήματα στις ΗΠΑ λόγω ζητήματος ασφαλείας με τα ηλεκτρικά παράθυρα, αναφέρουν κάποιες τελευταίες πηγές.

Δείτε επίσης: Η Tesla επεκτείνει το Full Self-Driving Beta σε 60.000 ακόμη κατόχους

Tesla

Η Tesla Inc. προχώρησε σε ανάκληση για σχεδόν 1,1 εκατομμύριο οχήματα που καλύπτουν και τα τέσσερα μοντέλα της, επειδή τα ηλεκτρικά παράθυρα μπορεί να κλείσουν πολύ γρήγορα και να “πιάσουν” τα δάχτυλα οδηγών ή επιβατών, σύμφωνα με μια κατάθεση της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας των ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: Η Tesla ρωτά τους πελάτες που θέλουν νέους σταθμούς φόρτισης

Η κατασκευάστρια ηλεκτρικών αυτοκινήτων σχεδιάζει να διορθώσει το πρόβλημα με μια over-the-air ενημέρωση, έτσι οι ιδιοκτήτες οχημάτων δεν χρειάζεται να περιμένουν να γίνει το σέρβις για να διορθωθεί το σοβαρό αυτό πρόβλημα.

Η ανάκληση αφορά αυτοκίνητα Model 3 από το 2017-22, αυτοκίνητα Model Y από το 2020/21, καθώς και οχήματα Model S και Model X από το 2021-22.

Δείτε επίσης: Ο πρώτος σταθμός Supercharger V4 της Tesla μας δείχνει το μέλλον

Η NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) είπε ότι το σύστημα αντιστροφής παραθύρων (αυτή η λειτουργία αντιστρέφει την κίνηση του παραθύρου εάν έρθει σε επαφή με ένα αντικείμενο), μπορεί να μην αντιδρά αρκετά γρήγορα όταν ανιχνεύει ένα αντικείμενο. Τα παράθυρα μπορούσαν να κλείσουν με υπερβολική δύναμη, ανέφερε το filing.

Η Tesla θα ενημερώσει τους ιδιοκτήτες από τις 15 Νοεμβρίου.

Πηγή πληροφοριών: independent.co.uk

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS