ΑρχικήUpdatesΗ ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10 KB5017380 είναι εδώ

Η ενημερωμένη έκδοση προεπισκόπησης των Windows 10 KB5017380 είναι εδώ

Η προαιρετική αθροιστική ενημέρωση KB5017380 Preview για Windows 10 20H2, Windows 10 21H1 και Windows 10 21H2, έχει μόλις κυκλοφορήσει από τη Microsoft. Περιλαμβάνει πολλές διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένων των νέων δυνατοτήτων ελέγχου ταυτότητας FIDO2 και Windows Hello.

Δείτε επίσης: Windows 10 21H1: Τέλος υποστήριξης από το Δεκέμβριο

KB5017380

Η προεπισκόπηση της αθροιστικής ενημέρωσης KB5017380, αποτελεί μέρος της μηνιαίας ενημέρωσης “C” της Microsoft τον Σεπτέμβριο του 2022, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δοκιμάσουν τις επερχόμενες επιδιορθώσεις που θα κυκλοφορήσουν στην ενημέρωση κώδικα Patch Tuesday του Οκτωβρίου 2022.

Σε αντίθεση με τις αθροιστικές ενημερώσεις του Patch Tuesday, οι ενημερώσεις προεπισκόπησης “C” είναι προαιρετικές και δεν περιλαμβάνουν ενημερώσεις ασφαλείας. Ωστόσο, εάν εκτελείτε μια έκδοση του Windows Insider, η ενημέρωση προεπισκόπησης θα εγκατασταθεί αυτόματα.

Οι χρήστες των Windows μπορούν να εγκαταστήσουν αυτήν την ενημέρωση μεταβαίνοντας στις Ρυθμίσεις, κάνοντας κλικ στο Windows Update και εκτελώντας μη αυτόματα έναν ‘Έλεγχος για ενημερώσεις‘.

Καθώς πρόκειται για μια προαιρετική ενημέρωση, θα ερωτηθείτε εάν θέλετε να την εγκαταστήσετε κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο «Λήψη και εγκατάσταση».

Μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, τα Windows 10 20H2 θα ενημερωθούν για την έκδοση 19042.2075, τα Windows 10 21H1 θα ενημερωθούν για την έκδοση 19043.2075 και τα Windows 10 21H2 θα ενημερωθούν για την έκδοση 19044.2075.

Οι χρήστες των Windows 10 μπορούν επίσης να πραγματοποιήσουν μη αυτόματη λήψη και εγκατάσταση της ενημέρωσης προεπισκόπησης KB5017380 από τον Κατάλογο του Microsoft Update.

Με αυτήν την ενημέρωση, η Microsoft εισήγαγε μια νέα δυνατότητα ασφαλείας που σας επιτρέπει να συνδέεστε σε τοποθεσίες σε μια περίοδο λειτουργίας Απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας και να ελέγχετε την ταυτότητα χρησιμοποιώντας τα τοπικά κλειδιά ασφαλείας υλικού FIDO2 ή το Windows Hello.

Επιπλέον, μπορείτε τώρα να συνδεθείτε στη Windows συσκευή σας μέσω RDP χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας Azure Active Directory (AD) με τοπικά κλειδιά ασφαλείας Windows Hello ή FIDO 2.

Δείτε ακόμα: Windows 11: Ποια προβλήματα διορθώνει η ενημέρωση KB5017328

Windows 10

Άλλες βελτιώσεις περιλαμβάνουν:

  • Μπορείτε πλέον να βρείτε τις ρυθμίσεις Ειδήσεων και Ενδιαφερόντων στις Ρυθμίσεις > Εξατομίκευση > Γραμμή εργασιών > Ειδήσεις και ενδιαφέροντα. Διαφορετικά, κάντε δεξί κλικ στη γραμμή εργασιών και επιλέξτε Ρυθμίσεις γραμμής εργασιών.
  • Όλοι οι προσανατολισμοί της γραμμής εργασιών υποστηρίζουν πλέον ειδήσεις και ενδιαφέροντα. Μια επάνω, αριστερή ή δεξιά γραμμή εργασιών έχει πλέον λειτουργίες και ρυθμίσεις όπως η οριζόντια γραμμή εργασιών.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που απαιτεί να εγκαταστήσετε ξανά μια εφαρμογή, εάν δεν λάβατε την εφαρμογή από το Microsoft Store. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μετά την αναβάθμιση σε Windows 10 ή νεότερο λειτουργικό σύστημα.
  • Διορθώνει μια σπάνια μπλε οθόνη θανάτου που προέκυπτε αφού γινόταν αλλαγή στη λειτουργία εμφάνισης, σε χρήση περισσότερων από μίας οθόνες.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που αναγκάζει τις καρτέλες λειτουργίας IE σε μια περίοδο λειτουργίας να επαναφορτωθούν.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που επηρεάζει τη λειτουργία IE αφού ανοίξετε ένα αρχείο PDF. Όταν προσπαθείτε να ανοίξετε μια διαφορετική σελίδα χρησιμοποιώντας το ίδιο παράθυρο του προγράμματος περιήγησης, η σελίδα δεν θα ανοίξει σε αυτό το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης.
  • Επιλύει ένα ζήτημα που επηρεάζει το Microsoft Japanese IME όταν είναι ενεργό και η λειτουργία IME είναι ενεργοποιημένη. Όταν χρησιμοποιείτε το αριθμητικό πληκτρολόγιο για να εισαγάγετε έναν χαρακτήρα παύλας (-), το IME εισάγει το λάθος.
  • Επιλύει ένα πρόβλημα που επηρεάζει την απόδοση του πλαισίου αναζήτησης. Δεν αποδίδεται σωστά εάν συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Tablet.

Δείτε επίσης: Η Google κυκλοφορεί την ενημέρωση Σεπτεμβρίου για το Pixel 6a

  • Αντιμετωπίζει ένα γνωστό πρόβλημα που επηρεάζει τη θερινή ώρα στη Χιλή. Αυτό το ζήτημα μπορεί να επηρεάσει την ώρα και τις ημερομηνίες που χρησιμοποιούνται για συσκέψεις, εφαρμογές, εργασίες, υπηρεσίες, συναλλαγές και άλλα.

Η Microsoft προειδοποιεί ότι μετά την εγκατάσταση αυτής της ενημέρωσης, ορισμένες συσκευές Windows ενδέχεται να αντιμετωπίσουν προβλήματα κατά την αναπαραγωγή ήχου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS