ΑρχικήsecurityGoogle Titan Security Key δωρεάν για Google One subscribers

Google Titan Security Key δωρεάν για Google One subscribers

Σε έναν κόσμο γεμάτο με χάκερς και διαρροές κωδικών πρόσβασης, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να διατηρείτε τους λογαριασμούς σας όσο το δυνατόν πιο ασφαλείς. Υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε, όπως η χρήση ενός διαχειριστή κωδικών πρόσβασης, αλλά ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τον λογαριασμό σας ασφαλή είναι να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων όπου είναι δυνατόν. Και η Google παρουσίασε μια νέα προώθηση δίνοντας ένα δωρεάν Google Titan Security Key κλειδί ασφαλείας για επιλεγμένους συνδρομητές του Google One με σκοπό να διευκολύνει τα πράγματα.

Δείτε επίσης: Google Chrome: Έκτακτη ενημέρωση για τη διόρθωση zero-day bug

Η Google δίνει δωρεάν κλειδί ασφαλείας Titan για Google One subscribers
Η Google δίνει δωρεάν κλειδί ασφαλείας Titan για Google One subscribers

Στα τέλη του 2021, η Google παρουσίασε το πιο πρόσφατο Titan Security Key, το οποίο στην πραγματικότητα αποτελείται από δύο διαφορετικές εκδόσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένα μοντέλο USB-C που συνδέεται απευθείας σε οποιαδήποτε θύρα USB-C της συσκευής σας και διαθέτει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων για έλεγχο ταυτότητας. Το άλλο μοντέλο βασίζεται σε USB-A και περιλαμβάνει επίσης έναν σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, δίνοντάς σας λίγο μεγαλύτερη προσαρμοστικότητα με συσκευές που δεν διαθέτουν θύρα USB-C.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η Google ξεκίνησε μια προσφορά όπου ορισμένοι συνδρομητές του Google One μπορούν να λάβουν ένα από αυτά τα δωρεάν Titan Security Key. Το μόνο που σας κρατά πίσω είναι το γεγονός ότι θα χρειαστεί να εγγραφείτε σε μια από τις συνδρομές Google One Premium, το οποίο ξεκινά με 2 TB αποθηκευτικού χώρου και κοστίζει 9,99 $/μήνα ή 99,99 $/έτος. Με την συγκεκριμένη συνδρομή, θα μπορείτε επίσης να απολαμβάνετε το -10% στις αγορές του Google Store, να αποκτήσετε πρόσβαση στο Google One VPN για Android ή iOS και να έχετε “Επιπλέον προνόμια μέλους”, όπως η προσφορά με το δωρεάν κλειδί ασφαλείας. Μια ακόμη προϋπόθεση για να πάρετε το δωρεάν κλειδί, είναι να ζείτε στις ΗΠΑ.

Η Google δίνει δωρεάν κλειδί ασφαλείας Titan για Google One subscribers
Η Google δίνει δωρεάν κλειδί ασφαλείας Titan για Google One subscribers

Διαβάστε επίσης: Μήνυση από την Google σε Puppy Scammer που στοχεύει καταναλωτές

Αν αναρωτιέστε για την χρησιμότητα ενός κλειδιού ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων σε επίπεδο hardware, είναι σίγουρα κάτι που προτείνουμε σε σχέση με άλλες μεθόδους. Το να χρησιμοποιείτε κάτι σαν το Google Titan Security Key μπορεί να είναι η πιο άβολη επιλογή 2FA, αλλά είναι σίγουρα πιο ασφαλής από το να βασίζεστε σε μηνύματα SMS και ακόμη και στα μηνύματα της Google.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι το κλειδί ασφαλείας Titan με USB-C κοστίζει 35 $, ενώ η έκδοση USB-A έρχεται στα 30 $. Δυστυχώς, δεν θα μπορείτε να τα βρείτε πουθενά αλλού εάν δεν πληροίτε τα κριτήρια για την προώθηση. Ωστόσο, εάν αναζητάτε απλώς έναν άλλο τρόπο για να διατηρήσετε ασφαλή τον Λογαριασμό σας Google, μεταβείτε στη σελίδα πλεονεκτημάτων του Google One και ακολουθήστε τις υποδείξεις που εμφανίζονται στην οθόνη για να διεκδικήσετε το κλειδί ασφαλείας σας τώρα.

Πηγή: androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS