ΑρχικήinetUber: Δωρεάν διαδρομές μεταξύ συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας και δύο πολωνικών πόλεων

Uber: Δωρεάν διαδρομές μεταξύ συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας και δύο πολωνικών πόλεων

Η Uber ανακοίνωσε την Τετάρτη ότι θα προσφέρει απεριόριστες δωρεάν διαδρομές μεταξύ των συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας και δύο πολωνικών πόλεων, προκειμένου να βοηθήσει Ουκρανούς πολίτες να μεταφερθούν σε άλλες περιοχές.

Δείτε επίσης: Airbnb: Δωρεάν στέγαση σε 100.000 Ουκρανούς πρόσφυγες

Uber Ουκρανίας
Uber: Δωρεάν διαδρομές μεταξύ συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας και δύο πολωνικών πόλεων

Η εταιρεία είπε ότι όσοι επιθυμούν να φτάσουν στις νοτιοανατολικές πόλεις Lublin ή Rzeszow από τις Hrebenne, Dolhobyczow, Dorohusk, Zosin, Budmierz, Korczowa ή Medyka μπορούν να εισάγουν τον κωδικό “POMOCLUBELSKIE” ή “POMOCPODKARPACKIE” για να κάνουν τις διαδρομές δωρεάν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Uber, οι κωδικοί θα έχουν ισχύ έως τις 12 Μαρτίου.

Αυτή η απόφαση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου συνόλου πρωτοβουλιών που ανακοίνωσε η Uber την Τετάρτη για να υποστηρίξει την Ουκρανία απέναντι στη ρωσική εισβολή.

Παρέχουμε απεριόριστα δωρεάν ταξίδια μεταξύ των ουκρανικών συνόρων και των δύο πολωνικών πόλεων για να υποστηρίξουμε τους πρόσφυγες και τις οικογένειές τους, καθώς και δωρεάν μεταφορά για το προσωπικό στα Κέντρα Υποδοχής Μεταναστών και για την παράδοση αγαθών σε αποθήκες ΜΚΟ στην Πολωνία“, δήλωσε η εταιρεία σε ξεχωριστή δήλωση.

Δείτε επίσης: Ουκρανία – Σύνορα: Η Tesla προσφέρει δωρεάν supercharging

Οι ομάδες μας εργάζονται 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα για να κρατήσουν ασφαλείς τους επηρεασμένους υπαλλήλους, τους πελάτες και τους οδηγούς και συνεργάζονται με ΜΚΟ για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες παροχής βοήθειας“, ανέφερε η εταιρεία σε ανακοίνωση.

Uber δωρεάν
Uber: Δωρεάν διαδρομές μεταξύ συνόρων Ουκρανίας-Πολωνίας και δύο πολωνικών πόλεων

Η Uber ανακοίνωσε, επίσης, ότι θα προσθέσει ένα κουμπί δωρεάς (donation button) εντός της εφαρμογής, ώστε άτομα από τις ΗΠΑ να κάνουν δωρεές στο International Rescue Committee.

Λίγο μετά τη ρωσική εισβολή, η Uber είπε ότι διέκοψε τις υπηρεσίες σε όλη την Ουκρανία λόγω ανησυχιών για την ασφάλεια. Η εταιρεία είπε ότι “αξιολογεί τον τρόπο αποκατάστασης” των υπηρεσιών.

Δείτε επίσης: Ο Elon Musk ενεργοποιεί την υπηρεσία Starlink στην Ουκρανία

Η εταιρεία έχει επίσης παράσχει “προκαταβολές” στους οδηγούς της στην Ουκρανία και “διερευνά πώς οι Ουκρανοί πρόσφυγες μπορούν να έχουν πρόσβαση για εργασία στην πλατφόρμα Uber σε γειτονικές χώρες”.

Πηγή: CNBC

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS