ΑρχικήinetiOS 15.4: Μπορεί να φέρει 120 Hz animations σε όλα τα apps...

iOS 15.4: Μπορεί να φέρει 120 Hz animations σε όλα τα apps σε iPhone 13 Pro, Pro Max

Το Apple iPhone 13 Pro καθώς και το Pro Max έρχονται με οθόνες ProMotion 120 Hz, αλλά μόνο λίγες εφαρμογές υποστηρίζουν 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο, αλλά τώρα μια νέα αναφορά ισχυρίστηκε ότι το iOS 15.4 beta προσφέρει υποστήριξη για 120 Hz σε όλες τις εφαρμογές.

Δείτε επίσης: Η Apple προσθέτει 37 νέα emoji στο iOS 15.4 beta

iOS 15.4

Φαίνεται ότι η Apple κατάφερε να διορθώσει το σφάλμα Core Animation που δεν επέτρεπε στα animations να υπερβαίνουν τα 60 fps, αναφέρει το GSMArena.

Είναι αδύνατο να επιβεβαιωθεί, αυτή τη στιγμή, εάν όλες οι εφαρμογές θα εκτελούνται αυτόματα με 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

Δείτε επίσης: Η Apple διόρθωσε zero-day bugs που επηρεάζουν iOS/macOS συσκευές

Επιπλέον, το iOS 15.4 beta πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει τη χρήση του Face ID με μάσκα και χωρίς Apple Watch για authentication.

iOS 15.4

Η τεχνολογική εταιρεία είπε ότι το χαρακτηριστικό μπορεί να “αναγνωρίσει τα μοναδικά χαρακτηριστικά γύρω από το μάτι” για σκοπούς ελέγχου ταυτότητας.

Δείτε επίσης: Η Apple με το iOS 15 διόρθωσε δύο σοβαρές ευπάθειες ασφαλείας

Εάν επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα κατά τη ρύθμιση, θα χρειαστεί να σαρώσετε ξανά το πρόσωπό σας για Face ID. Από εκείνη τη στιγμή, το Face ID θα μπορεί να ξεκλειδώνει το iPhone σας ακόμα και όταν φοράτε μάσκα.

Πηγή πληροφοριών: businessinsider.in

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS