ΑρχικήinetApple: Θα απαιτεί από τους υπαλλήλους απόδειξη για το Covid-19 booster

Apple: Θα απαιτεί από τους υπαλλήλους απόδειξη για το Covid-19 booster

Η Apple Inc θα απαιτήσει από τους υπαλλήλους λιανικής και εταιρικών υπηρεσιών να παράσχουν αποδεικτικά στοιχεία για το Covid-19 booster, ανέφερε το The Verge το Σάββατο, επικαλούμενο ένα εσωτερικό email.

Δείτε επίσης: Η Apple κλείνει τα καταστήματα στη Νέα Υόρκη λόγω COVID-19

Apple covid-19

Από τις 24 Ιανουαρίου, οι μη εμβολιασμένοι υπάλληλοι ή όσοι δεν έχουν υποβάλει αποδεικτικά εμβολιασμού θα χρειαστούν αρνητικά τεστ για τον Covid-19 για να εισέλθουν στους χώρους εργασίας της Apple, αναφέρει η έκθεση. Η Verge είπε ότι δεν είναι αμέσως σαφές εάν η απαίτηση δοκιμής ισχύει τόσο για τους εταιρικούς όσο και για τους υπαλλήλους λιανικής.

“Λόγω της φθίνουσας αποτελεσματικότητας της κύριας σειράς εμβολίων Covid-19 και της εμφάνισης μεταλλάξεων υψηλής μεταδοτικότητας όπως η Omicron, ένα booster του εμβολίου αποτελεί πλέον μέρος του να είστε προστατευμένοι από τον Covid-19”. σημείωμα διαβάστηκε, σύμφωνα με το The Verge.

Δείτε επίσης: Κυβερνοεπίθεση στο Υπουργείο Υγείας της Βραζιλίας – Εξαφανίστηκαν τα Covid-19 data

Πολλές αμερικανικές εταιρείες ενισχύουν τους κανόνες τους για τον Covid-19, επιβάλλουν εμβολιασμούς και καθυστερούν τα σχέδια back-to-office καθώς η μετάλλαξη Omicron αυξάνει τις μολύνσεις σε ολόκληρη τη χώρα.

Αυτήν την εβδομάδα, η εταιρεία Meta είπε στους υπαλλήλους ότι για να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στα γραφεία θα πρέπει να έχουν κάνει ενισχυτική δόση του εμβολίου για τον Covid-19. Επίσης, καθυστέρησε την επαναλειτουργία των αμερικανικών γραφείων έως τις 28 Μαρτίου από τον προηγούμενο προγραμματισμό που ήταν για τις 31 Ιανουαρίου.

Apple covid-19

Η Google της Alphabet Inc ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι επέβαλε προσωρινά εβδομαδιαία τεστ Covid-19 για άτομα που εισέρχονται στα γραφεία της στις ΗΠΑ.

Δείτε επίσης: COVID-19: Το Facebook κατέστειλε θεωρία συνωμοσίας από την Κίνα

Μια αναφορά της The Information ανέφερε ότι η Amazon προσέφερε στους εργαζομένους της αποθήκης στις ΗΠΑ 40 δολάρια για να λάβουν μια ενισχυτική δόση του εμβολίου.

Πηγή πληροφοριών: edition.cnn.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS