ΑρχικήinetΗ Tesla το 2022 θα διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα

Η Tesla το 2022 θα διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα

Ο κορυφαίος αναλυτής της Wall Street Dan Ives, πιστεύει ότι η Tesla πρόκειται να διπλασιάσει την παραγωγική της ικανότητα το 2022.

Tesla παραγωγική ικανότητα

Δείτε επίσης: Έρευνα στην Tesla: Μπορούν οι οδηγοί να παίζουν video games ενώ οδηγούν;

Με χρόνους παράδοσης έως και ενός έτους για ορισμένα από τα μοντέλα της, η Tesla αντιμετωπίζει επί του παρόντος αυτό που ο Ives αποκάλεσε «πρόβλημα ζήτησης που ξεπερνά την προσφορά».

Το ερώτημα είναι πόσο γρήγορα μπορεί η αυτοκινητοβιομηχανία να αυξήσει την παραγωγή για να αντιμετωπίσει αυτή τη ζήτηση.

Η Tesla κατασκευάζει επί του παρόντος ηλεκτρικά αυτοκίνητα με ρυθμό περίπου 1 εκατομμυρίου ετησίως.

Ο Ives πιστεύει ότι η Tesla πρόκειται να διπλασιάσει την παραγωγή της το επόμενο έτος και να βγει από το 2022 με ρυθμό παραγωγής 2 εκατομμυρίων αυτοκινήτων.

Ο αναλυτής έγραψε σε νέο σημείωμα προς τους πελάτες σήμερα:

Πιστεύουμε ότι μέχρι το τέλος του 2022 η Tesla θα έχει αυξήσει την παραγωγικότητα της φτάνοντας τις 2 εκατομμύρια μονάδες ετησίως από περίπου 1 εκατομμύριο που παράγονται σήμερα…

Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της ανάπτυξης θα προέλθει από δύο νέα εργοστάσια: το Gigafactory Berlin και το Gigafactory Texas.

Δείτε επίσης: Tesla: Το ετήσιο update φέρνει την λειτουργία ανίχνευσης τυφλού σημείου

Η ανάπτυξη της Tesla το 2022 θα εξαρτηθεί από το πόσο ομαλές θα είναι οι ράμπες παραγωγής σε αυτά τα δύο εργοστάσια.

Αυτές οι ράμπες παραγωγής θα απελευθερώσουν την παραγωγική ικανότητα στο Gigafactory Shanghai και θα επιτρέψουν στην Tesla να αυξήσει τις παραδόσεις στην Κίνα.

Ο Ives σημείωσε τη σημασία της κινεζικής αγοράς για την Tesla το 2022:

Αν και τα υλικοτεχνικά εμπόδια θα είναι βραχυπρόθεσμη επιβάρυνση κόστους, πιστεύουμε ότι η Tesla έχει τη δυνατότητα να επεκτείνει το προφίλ κερδοφορίας της κατά τους επόμενους 12 έως 18 μήνες, ειδικά με περισσότερα αυτοκίνητα υψηλότερου περιθωρίου που πωλούνται και παράγονται σε Κίνα…

Δείτε επίσης: Γυναίκα γέννησε το μωρό της μέσα σε Tesla αυτοκίνητο, με ενεργοποιημένο το Autopilot

Ο αναλυτής της Wedbush, Dan Ives, κατατάσσεται #22 από τους 7.756 αναλυτές στο TipRanks με μέσο ποσοστό επιτυχίας 76% και μέση απόδοση 36%.

Πηγή πληροφοριών: electrek.co

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS