ΑρχικήinetCyberpunk 2077: Ο προγραμματιστής του θα πληρώσει 1,85 εκατομμύρια δολάρια

Cyberpunk 2077: Ο προγραμματιστής του θα πληρώσει 1,85 εκατομμύρια δολάρια

Την περασμένη εβδομάδα, έγινε γνωστό ότι ο προγραμματιστής παιχνιδιών CD Projekt βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να διευθετήσει μια αγωγή εναντίον του, σχετικά με την περιβόητη αποτυχημένη κυκλοφορία του Cyberpunk 2077, ενός παιχνιδιού που ήταν γεμάτο με σφάλματα και αρκετά κακή απόδοση στις κονσόλες, που η Sony το απέσυρε από το PlayStation Store και πολλές βιτρίνες προσέφεραν επιστροφές χρημάτων. Ο CD Projekt λέει ότι αυτές οι διαπραγματεύσεις έχουν πλέον ολοκληρωθεί και το ποσό που καλείται να πληρώσει είναι $1.850.000 USD.

Cyberpunk 2077

Δείτε επίσης: CD Projekt: Η νέα ενημέρωση του Cyberpunk 2077 καθυστερεί λόγω hack

Αν και ο διακανονισμός θα πρέπει πιθανότατα να εγκριθεί από το δικαστήριο, φαίνεται ότι οι κύριοι ενάγοντες και οι δικηγόροι τους διαπραγματεύτηκαν για ένα αρκετά μικρό ποσό με αντάλλαγμα «να παραιτηθούν από όλες τις αξιώσεις κατά της Εταιρείας και των μελών του διοικητικού συμβουλίου της.» Τότε το Cyberpunk 2077 είχε προϋπολογισμό ανάπτυξης άνω των 316 εκατομμυρίων $ σύμφωνα με το GamesIndustry.biz. Ανέκτησε ολόκληρο αυτόν τον προϋπολογισμό ανάπτυξης και μάρκετινγκ μόνο από ψηφιακές προπαραγγελίες και δεν είδε πραγματικά τεράστιο αντίκτυπο από τις επιστροφές χρημάτων.

Δείτε ακόμα: Minecraft: Το πιο δημοφιλές παιχνίδι στο YouTube με 1 τρισεκατομμύριο προβολές

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η αγωγή, τεχνικά τέσσερις αγωγές που είχαν συγκεντρωθεί σε μία, υποβλήθηκαν από μετόχους που πίστευαν ότι παραπλανήθηκαν από την εταιρεία σχετικά με την οικονομική απόδοση και όχι από παίκτες που αγόρασαν το παιχνίδι. Παρά τις φαινομενικά πολύ αξιοπρεπείς πωλήσεις του παιχνιδιού, η φήμη της εταιρείας έχει υποβαθμιστεί, οι προβλέψεις πωλήσεων έχουν μειωθεί και η τιμή της μετοχής της έχει πέσει κατά 54 τοις εκατό από πέρυσι.

προγραμματιστής

Δείτε επίσης: Τα upgrades “Cyberpunk 2077” PS5 & Xbox Series X/S θα έρθουν το 2022

Ο CD Projekt έχει επανειλημμένα υποσχεθεί να διορθώσει το παιχνίδι και εξέδωσε μια σειρά από patches, υποδηλώνοντας ότι μπορεί τελικά να γίνει το παιχνίδι που υποσχέθηκε. Στα τέλη Οκτωβρίου, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι οι ενημερώσεις επόμενης γενιάς τόσο για το Cyberpunk όσο και για το The Witcher 3 θα καθυστερούσαν για το 2022.

Η ανακοίνωση της εταιρείας τότε έλεγε: «Συγγνώμη για την εκτεταμένη αναμονή, αλλά θέλουμε να το διορθώσουμε».

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS