ΑρχικήReviewsΗ Microsoft κυκλοφορεί το Built-In Protection to Defender για το Office 365

Η Microsoft κυκλοφορεί το Built-In Protection to Defender για το Office 365

Η Microsoft κυκλοφορεί το Built-In Protection to Defender για το Office 365, μια νέα δυνατότητα που θα ενεργοποιεί αυτόματα τις προτεινόμενες ρυθμίσεις και πολιτικές για να διασφαλίζει ότι όλοι οι νέοι και οι υπάρχοντες χρήστες λαμβάνουν τουλάχιστον ένα βασικό επίπεδο προστασίας.

Δείτε επίσης: Microsoft Exchange: Επιθέσεις reply-chain παραβίασαν διακομιστές του

Office 365

Δείτε επίσης: Microsoft: Ο Windows Installer “σπάει” τα apps μετά από updates

Το Microsoft Defender για το Office 365 (παλαιότερα γνωστό ως Office 365 Advanced Threat Protection ή Office 365 ATP) παρέχει στους εταιρικούς λογαριασμούς email του Office 365 αυτοματοποιημένη αποκατάσταση επιθέσεων και τους προστατεύει από διάφορες απειλές, συμπεριλαμβανομένου του business email compromise και credential phishing.

“Ορισμένοι έλεγχοι ασφαλείας παραβλέπονται κατά λάθος και ως αποτέλεσμα ορισμένοι ή όλοι οι χρήστες μένουν με ελλιπή προστασία”, δήλωσε ο Υπεύθυνος Προγράμματος του Defender για το Office 365, Sundeep Saini.

“Η μη ενεργοποίηση αυτών των βασικών λειτουργιών προστασίας μπορεί να οδηγήσει στο να επιτραπούν τα ακούσια κακόβουλα μηνύματα, όπως μηνύματα phishing να παραδοθούν στα εισερχόμενά τους.”

Δείτε επίσης: Η Microsoft προειδοποιεί για έξι αναπτυγμένες ιρανικές ομάδες hacking

“Παρουσιάζουμε το Built-In Protection for Microsoft Defender για το Office 365 για να φέρνουμε αυτόματα όλους τους χρήστες στον οργανισμό σας στο βασικό επίπεδο προστασίας ασφαλείας”, εξηγεί η εταιρεία.

Μόλις ενεργοποιηθεί, θα προστατεύει όλους τους υπάρχοντες και νέους end users από phishing emails με κακόβουλα συνημμένα και links που χρησιμοποιούν Safe Attachments και Safe Links χωρίς να απαιτούνται ενέργειες από τους διαχειριστές.

Κυκλοφορεί σε tenants σε όλο τον κόσμο

Αυτή η νέα προεπιλεγμένη προεπιλογή ασφαλείας έχει σχεδιαστεί για να διορθώνει τα κενά στην κάλυψη προστασίας της επιχείρησης και να βελτιώνει τη συνολική στάση ασφαλείας ενός οργανισμού μειώνοντας τον κίνδυνο παραβίασης.

Μετά την κυκλοφορία, το Built-In Protection θα προστατεύεις αυτόματα και τις χρήσεις σε νέα domains που προστίθενται σε έναν tenant με βασικό επίπεδο Safe Links και Safe Attachment, μειώνοντας έτσι τον χρόνο που απαιτείται για την προστασία των νέων εγγεγραμμένων χρηστών.

“Θα λανσάρουμε και την επιλογή διαμόρφωσης εξαιρέσεων στην πύλη Microsoft 365 Defender πριν από την ενεργοποίηση της πολιτικής Built-In-Protection”, πρόσθεσε ο Saini.

“Αν και δεν το συνιστούμε, αναγνωρίζουμε την ανάγκη ορισμένων οργανισμών να εξαιρούν ορισμένους χρήστες ή ομάδες από το Built-In-Protection και οι διαχειριστές θα έχουν την ευκαιρία να διαμορφώσουν αυτές τις εξαιρέσεις.”

Η διάθεση αυτής της νέας προεπιλεγμένης προεπιλογής ασφαλείας ξεκινά αυτόν τον μήνα και θα συνεχιστεί σε standard multi-tenants παγκοσμίως μέχρι το τέλος του έτους, φτάνοντας σε γενική διαθεσιμότητα τον Δεκέμβριο.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS