ΑρχικήinetPokémon Go: Συμμετέχει στο metaverse - Συνεργασία με τον Ed Sheeran

Pokémon Go: Συμμετέχει στο metaverse – Συνεργασία με τον Ed Sheeran

Το Pokémon Go ανακοίνωσε σήμερα μια νέα εκδήλωση συνεργασίας με τον Ed Sheeran. Από τις 22 Νοεμβρίου, οι εκπαιδευτές θα μπορούν να ελέγχουν την απόδοση του Ed Sheeran στα in-game News.

Pokémon Go

Δείτε επίσης: Η Microsoft επεκτείνει το “enterprise metaverse” με το Mesh for Teams

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Pokémon Go δημιουργεί μια μουσική εκδήλωση με πραγματικό πρόσωπο. Στις αρχές του τρέχοντος έτους, η Niantic προώθησε ένα φεστιβάλ που παρουσίασε τον μυθικό τραγουδιστή Pokémon Meloetta, το οποίο ήταν το πιο προσοδοφόρο Σαββατοκύριακο για το brand, εκτός από τη μονοήμερη εκδήλωση Kanto Tour που έγινε το πρώτο εξάμηνο.

Σύμφωνα με μια ανάρτηση, η ειδική παράσταση του Ed Sheeran θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 30 Νοεμβρίου. Η συναυλία του θα περιλαμβάνει τραγούδια από το =, το νέο άλμπουμ του Ed και πολλά άλλα. Τα τραγούδια που περιλαμβάνονται:

  • “Perfect”
  • “Bad Habits”
  • “Overpass Graffiti”
  • “Thinking Out Loud”
  • “First Time”
  • “Shivers”

Παράλληλα με αυτό το σόου, οι εκπαιδευτές θα μπορούν να βρουν τον Squirtle στο παιχνίδι να φοράει γυαλιά ηλίου. Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που το Pokémon Go παρουσίασε αυτό το ιδιαίτερο τέρας και οι άνθρωποι που έκαναν join στο παιχνίδι θα έχουν επιτέλους την ευκαιρία να το πιάσουν.

Δείτε επίσης: Zuckerberg: Θέλει να μετατρέψει το Facebook σε “εταιρεία metaverse”

Ο Ed επιλέγει πάντα το Water-type Pokémon ως πρώτο συνεργάτη του όταν ξεκινά ένα Pokémon RPG. Για τον εορτασμό αυτής της συνεργασίας, ανυπομονούμε για μια εκδήλωση που θα περιλαμβάνει όλα τα Water-type first-partner Pokémon που είναι διαθέσιμα αυτήν τη στιγμή στο Pokémon GO!

Δείτε επίσης: Facebook: Θα κάνει 10.000 προσλήψεις στην ΕΕ για το metaverse

Αν και δεν είναι ξεκάθαρο πώς θα μοιάζει αυτή η in-game συναυλία, είναι παράξενο το γεγονός ότι το Pokémon Go εντάσσεται σε αυτήν την metaverse εμπειρία αφού ο CEO της Niantic, John Hanke, είπε ότι είναι κατά του metaverse του Facebook.

Για τον Hanke, το metaverse είναι δυστοπικό: «Μας απομακρύνει από αυτό που ουσιαστικά μας κάνει ευτυχισμένους ως ανθρώπους».

Ανεξάρτητα από το τι πιστεύει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Niantic, ένα είναι σίγουρο. Από τις 22 Νοεμβρίου, οι εκπαιδευτές του Pokémon Go θα έχουν μια ολοκαίνουργια εκδήλωση στην διάθεση τους.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS