ΑρχικήUpdatesGoogle Pixel 6: Update βελτιώνει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Google Pixel 6: Update βελτιώνει τον σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων

Η Google ξεκίνησε χθες να κυκλοφορεί ένα update-έκπληξη στα μέσα Νοεμβρίου για τα Pixel 6 και 6 Pro. Η ενημερωμένη έκδοση κώδικα είναι σχετικά μικρή (15 MB περίπου) και έρχεται μόνο με μια μικρή αύξηση στον αριθμό έκδοσης — από SD1A.210817.036 σε SD1A.210817.037. Η εταιρεία δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με το τι νέο υπάρχει, επομένως οι ιδιοκτήτες Pixel απλά θα μαντέψουν τι ακριβώς φέρνει. Ωστόσο, η Verizon δημοσίευσε ένα αρχείο καταγραφής αλλαγών για τη νέα έκδοση .037, σημειώνοντας ότι “βελτιώνει την απόδοση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων της συσκευής σας”.

Δείτε επίσης: Πώς να διαγράψετε σελιδοδείκτες στον Google Chrome

Google Pixel 6

Δείτε επίσης: Το Android app “Smart TV remote” στο Google Play είναι malware

Τα προβλήματα του σαρωτή στην οθόνη του Pixel 6 έχουν αναφερθεί λεπτομερώς σε αυτό το σημείο: αργεί να ξεκλειδώσει, δεν λειτουργεί σωστά με προστατευτικά οθόνης, δεν διαβάζει το δακτυλικό σας αποτύπωμα και σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας με τα βιομετρικά στοιχεία άλλου ατόμου. Η Google συνέχισε μάλιστα να υπερασπίζεται την αργή απόδοση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων υποστηρίζοντας ότι “χρησιμοποιεί βελτιωμένους αλγόριθμους ασφαλείας”, λόγω των οποίων μπορεί να χρειαστεί περισσότερος χρόνος για την επαλήθευση των ταυτοτήτων. Φαίνεται ότι αυτή η ενημέρωση στα μέσα Νοεμβρίου από την Google στοχεύει να αντιμετωπίσει ορισμένα από αυτά τα ζητήματα.

Πολλοί κάτοχοι Pixel 6 ανέφεραν σε ένα thread του Reddit ότι ο σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι λίγο πιο λειτουργικός μετά την ενημέρωση, ειδικά με τα προστατευτικά οθόνης, και το ποσοστό αποτυχίας έχει μειωθεί αισθητά. Ωστόσο, εξακολουθεί να μην είναι τόσο γρήγορος όσο οι αισθητήρες στο Galaxy S21 ή στη σειρά OnePlus 9. Τα αποτελέσματα φαίνεται να είναι ανάμεικτα, καθώς ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι δεν είδαν καμία βελτίωση. Αυτή η νέα έκδοση ελπίζουμε να διορθώσει και ότι ο σαρωτής δεν λειτουργεί εάν το Pixel 6 σας έχει αποφορτιστεί πλήρως.

Δείτε επίσης: Google Home για Android: Αποκτά τηλεχειριστήριο Android/Google TV

Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κάτοχοι Pixel 6 δεν βλέπουν καμία βελτίωση, φαίνεται ότι η Google έχει αντιμετωπίσει ορισμένα από τα προβλήματα του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων με αυτήν τη μικρή ενημέρωση.

Η εταιρεία τείνει να κυκλοφορεί μια νέα ενημέρωση για συσκευές Pixel την πρώτη Δευτέρα κάθε μήνα. Αυτό το update-έκπληξη στα μέσα του μήνα για τη διόρθωση του σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων δείχνει ότι η Google δίνει βάση σε όλα τα παράπονα που κάνουν οι χρήστες Pixel 6.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS