ΑρχικήUpdatesΗ Amazon λανσάρει μια αποκλειστική εφαρμογή Prime Video για Mac

Η Amazon λανσάρει μια αποκλειστική εφαρμογή Prime Video για Mac

Η Amazon κυκλοφόρησε μια εφαρμογή Prime Video για Mac και τώρα μπορείτε να την αποκτήσετε δωρεάν από το App Store. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για λήψη βίντεο για προβολή εκτός σύνδεσης στον υπολογιστή σας, κάτι που ακούγεται ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλα επαγγελματικά ταξίδια και διακοπές.

Δείτε επίσης: Amazon: Μπορείτε να κοινοποιείτε βίντεο από το περιεχόμενο Prime Video

Amazon Prime Mac
Η Amazon λανσάρει μια αποκλειστική εφαρμογή Prime Video για Mac

Δείτε επίσης: Amazon: Θα φιλοξενεί απόρρητο υλικό κατασκοπείας της GCHQ

Το Verge αναφέρει ότι η εφαρμογή θα σας επιτρέψει να επιλέξετε την ποιότητα του βίντεο που μεταδίδετε ή κατεβάζετε και υποστηρίζει εγγενείς λειτουργίες macOS, όπως Picture-in-Picture και AirPlay. Μέσα στην εφαρμογή, θα βρείτε και μια ειδική καρτέλα όπου μπορείτε να νοικιάσετε και να αγοράσετε περιεχόμενο. Απλώς να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε macOS Big Sur ή μεταγενέστερη έκδοση για να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε και μια επανασχεδιασμένη έκδοση της εφαρμογής Photos για iOS και Web, η οποία σας επιτρέπει πλέον να αναζητάτε άτομα, τοποθεσίες και χρονιές. Εμφανίζει τα πρόσωπα των ατόμων που εμφανίζονται συνήθως στις φωτογραφίες σας ως επιλογές με δυνατότητα κλικ, ώστε να μπορείτε να δείτε όλες τις φωτογραφίες στις οποίες εμφανίστηκαν. Εάν θέλετε να περιορίσετε τα αποτελέσματα, μπορείτε να επιλέξετε το έτος και τα μέρη που τραβήχτηκαν οι φωτογραφίες. Οι ανανεωμένες εφαρμογές συνοδεύονται και από ένα νέο interface.

Δείτε επίσης: Η Amazon θα εξοπλίσει τα νοσοκομεία με την Alexa! Γιατί;

Η εφαρμογή Photos της Amazon σας προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για εικόνες πλήρους ανάλυσης και έως και 5 GB βίντεο, εάν είστε μέλος του Prime. Εάν δεν έχετε Prime, θα έχετε και πάλι 5 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για τα πολυμέσα σας.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS