ΑρχικήHow ToΠώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με το Facebook Messenger

Πώς να μοιραστείτε την τοποθεσία σας με το Facebook Messenger

“Που είσαι;” Όλοι έχουμε ρωτήσει ή μας έχει γίνει αυτή η ερώτηση κάποια στιγμή. Ευτυχώς, με τα smartphone, είναι εύκολο να μοιραστείτε την ακριβή τοποθεσία σας με άλλους. Θα σας δείξουμε πώς να το κάνετε με το Facebook Messenger.

Facebook Messenger

Δείτε επίσης: Ray-ban Stories: Τα πάντα για τα “smart camera glasses” του Facebook

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί για Facebook Messenger σε συσκευές iPhone, iPad και Android. Είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στείλετε μια τοποθεσία σε κάποιον ή ακόμη και να του επιτρέψετε να παρακολουθεί τις κινήσεις σας σε έναν χάρτη. Αυτό είναι ένα εύχρηστο κόλπο που πρέπει να γνωρίζετε.

Αρχικά, ανοίξτε τη συνομιλία για την ομάδα ή το άτομο με το οποίο θέλετε να μοιραστείτε την τοποθεσία σας.

Facebook Messenger

Στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με τις τέσσερις κουκκίδες στην αριστερή πλευρά της κάτω γραμμής εργαλείων.

Επιλέξτε “Location” από το μενού.

Δείτε επίσης: Greg Abbott Texas: Νομοσχέδιο κατά Facebook, Twitter, YouTube για λογοκρισία

Έχετε μερικές επιλογές εδώ. Μπορείτε να μοιραστείτε οποιαδήποτε συγκεκριμένη τοποθεσία αναζητώντας την. Αυτό είναι βολικό όταν λέτε σε κάποιον πώς να φτάσει κάπου.

Facebook Messenger

Για να μοιραστείτε την τοποθεσία σας, μπορείτε είτε να μοιραστείτε τη live τοποθεσία σας, η οποία δείχνει την κίνησή σας σε έναν χάρτη, είτε απλώς να μοιραστείτε την τρέχουσα στατική σας τοποθεσία. Για τα πρώτα, απλώς πατήστε “Start Sharing Live Location”.

Facebook Messenger

Η live τοποθεσία σας θα είναι κοινόχρηστη για 60 λεπτά από προεπιλογή. Για να το τερματίσετε πριν εξαντληθεί ο χρόνος, απλώς πατήστε “Stop Sharing Live Location”.

Για να μοιραστείτε τη συγκεκριμένη στατική τοποθεσία σας – ή μια τοποθεσία που δεν μπορείτε να βρείτε με την αναζήτηση – πατήστε το εικονίδιο καρφίτσας.

Τώρα μπορείτε να μετακινήσετε τον χάρτη και να πατήσετε “Send Location” όταν το pin βρίσκεται στο σημείο που θέλετε να μοιραστείτε.

Facebook Messenger

Δείτε επίσης: Γιατί οι Apple, Amazon, Facebook, Tesla σχεδιάζουν τα δικά τους chip;

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει! Οι παραλήπτες θα μπορούν να παρακολουθούν τη live τοποθεσία σας σε χάρτη ή να ανοίγουν την τοποθεσία που στείλατε στην εφαρμογή χάρτη της επιλογής τους. Είναι πολύ πιο εύκολο από το να πληκτρολογήσετε διευθύνσεις ή να κάνετε συνεχείς ενημερώσεις για την κατάσταση της τοποθεσίας σας.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS