ΑρχικήTop PicksΓνήσιο Windows 10 key με 8,00 € στο Godeal24 - Καλοκαιρινή Προσφορά

Γνήσιο Windows 10 key με 8,00 € στο Godeal24 – Καλοκαιρινή Προσφορά

Θέλετε να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας σε Windows 10 χωρίς να πληρώσετε πολλά λεφτά αλλά να λάβετε τα γνήσια Windows; Σας έχουμε την λύση: Η καλοκαιρινή προσφορά στο Godeal24 σας προσφέρει γνήσιο Windows 10 key με 8,00 €!

Καθώς η πανδημία αρχίζει να υποχωρεί σε πολλά μέρη του κόσμου, εμφανίζεται ένας νέος τρόπος εργασίας, που αποτελείται από εικονικές διαδικασίες και εξ αποστάσεως συνεργασία. Η Microsoft πρόσφατα κυκλοφόρησε το Windows 365 Cloud PC, μια επιχειρηματική υπηρεσία για την εκτέλεση των Windows 10 και 11 από κέντρα δεδομένων σε υπολογιστές, tablet και άλλα συστήματα. Οι εταιρείες μπορούν να προσαρμόσουν τη διαμόρφωση των συστημάτων ανάλογα με τη χρήση και τις προτιμήσεις. Πρόκειται για μια καλή υπηρεσία, την οποία για να χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να ενημερώσετε το σύστημά σας σε Windows 10 και Windows 11 στο μέλλον.

Δείτε Ακόμα: Microsoft Windows evolution – Από τα Windows 1.0 στα Windows 11

Γνήσιο Windows 10 key με 8,00 € στο Godeal24 – Καλοκαιρινή Προσφορά

Εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε τα Windows 10, το Godeal24 σας προσφέρει τρομερή έκπτωση σε Windows 10 Pro key τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε με 8€.

Δείτε Ακόμα: NSA Οδηγίες για τον τρόπο ασφάλειας ασύρματων συσκευών

1. Windows 10 έως και 7,99 €!

Το Godeal24 προσφέρει ορισμένα Microsoft προϊόντα σε ειδική τιμή. Αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας στην καλύτερη τιμή -μόνο με 7,99 €- χωρίς τη χρήση κωδικού κουπονιού. Επίσης, το Godeal24 σας προσφέρει τέλεια προϊόντα λογισμικού και εξυπηρέτηση πελατών.

Windows 10 Professional7.99€

Windows 10 Pro Professional – 2 PCs -11.99€

Microsoft Office 2016 Professional Plus – 1 PC – 22.59€

Microsoft Office 2019 Professional Plus – 1 PC – 28.59€

2. -50% στα Windows 10 home ή server 2019 με κωδικό κουπονιού: SGO50

Το Godeal24 σας παρέχει έναν ασφαλή και οικονομικά αποδοτικό τρόπο για να αποκτήσετε γνήσιο λογισμικό για τον νέο σας υπολογιστή και να αναβαθμίσετε τους υπολογιστές σας που έχουν κολλήσει σε παλαιότερες εκδόσεις των Windows.

Δείτε Ακόμα: iCloud και WhatsApp Πως μπορούν να σας παγιδέψουν για παιδική πορνογραφία;

Γνήσιο Windows 10 key με 8,00 € στο Godeal24 - Καλοκαιρινή Προσφορά
Γνήσιο Windows 10 key με 8,00 € στο Godeal24 – Καλοκαιρινή Προσφορά

3. Έκπτωση 60% για Premium Bundle Offer με κωδικό κουπονιού: SGO60

4. Θέλετε να κάνετε την εργασία και τη μελέτη από τον υπολογιστή σας ευκολότερα;

Θέλετε να διατηρήσετε τον υπολογιστή σας καθαρό και ασφαλή; Κανένα πρόβλημα! Η εταιρεία προσφέρει μια ποικιλία από ισχυρά εργαλεία λογισμικού, όλα τα προϊόντα σε οικονομικές τιμές και έως και 90% έκπτωση με την καλοκαιρινή προσφορά, επίσημη λήψη και εύκολη εγκατάσταση. Μπορεί να ληφθεί απευθείας χωρίς τη χρήση κουπονιού.

Δείτε Ακόμα: Patch Tuesday Αύγουστος 2021: Fixed 44 ευπάθειες και το Print Spooler

Η αγορά στο Godeal24 είναι πανεύκολη! Λίγο μετά την παραγγελία, λαμβάνετε ένα email με τα κλειδιά προϊόντος σας – χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε για μέρες! Σε περίπτωση που έχετε απορίες, η Εξυπηρέτηση Πελατών θα σας παρέχει την γρήγορη και εκτεταμένη υποστήριξη που χρειάζεστε. Απλώς στείλτε τους ένα e-mail στην ακόλουθη διεύθυνση: mailto: service@godeal24.com

Βιαστείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις σε λογισμικό της Microsoft και αποκτήστε όλα τα προϊόντα που χρειάζεστε στις καλύτερες τιμές στο Godeal24.

*Για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινίσεις σχετικά με τα licenses, καθώς και για οποιοδήποτε ζήτημα ενδέχεται να προκύψει, μπορείτε να απευθυνθείτε στην υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών της Godeal24, μέσω του email service@godeal24.com προκειμένου να εξυπηρετηθείτε άμεσα από εκπρόσωπο της εταιρείας. Σημειώνεται επίσης ότι ενδείκνυται η επιλογή του Paypal ως προτιμώμενη μέθοδος πληρωμής, δεδομένου ότι πρόκειται για διασυνοριακή συναλλαγή που ενδέχεται να μπλοκαριστεί από την τράπεζα. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί επικοινωνία με τον εκάστοτε φορέα/τράπεζα, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία πληρωμής.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS