ΑρχικήinetSamsung: Το Galaxy Note 21 δεν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Samsung: Το Galaxy Note 21 δεν θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα

Η Samsung θα πραγματοποιήσει την επόμενη μεγάλη εκδήλωση Galaxy Unpacked στις 11 Αυγούστου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η εταιρεία θα αποκαλύψει τα Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy S21 FE, Galaxy Watch 4 series και Galaxy Buds 2. Ενώ ορισμένοι θαυμαστές πίστευαν ότι η Samsung θα μπορούσε να κυκλοφορήσει και το επόμενο Galaxy Note στην εκδήλωση, η εταιρεία έχει πλέον επιβεβαιώσει ότι δεν θα κυκλοφορήσει τη σειρά Galaxy Note 21 τον επόμενο μήνα.

Δείτε επίσης: Η Samsung παρουσιάζει την οθόνη “2021 The Wall” 1000 ιντσών

Galaxy Note 21

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Watch 4: Διάρκεια μπαταρίας – τι ελπίζουμε να δούμε

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση, η Samsung περιέγραψε ορισμένα από τα προϊόντα που μπορείτε να περιμένετε να δείτε στην επερχόμενη εκδήλωση. Η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι θα λανσάρει την «τρίτη γενιά πτυσσόμενων συσκευών». Η ανάρτηση αναφέρει ένα επερχόμενο Galaxy Z Fold και Galaxy Z Flip, επιβεβαιώνοντας ότι η Samsung θα ανανεώσει και τα δύο προϊόντα. Επιπλέον, η εταιρεία αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με περισσότερους συνεργάτες εφαρμογών για να προσφέρει μια βελτιστοποιημένη εμπειρία στα νέα της foldables.

Επιπλέον, η Samsung αποκάλυψε ότι το επερχόμενο Z Fold “προσφέρει εντελώς νέους τρόπους εργασίας, σύνδεσης και δημιουργίας”, ενώ το επόμενο Z Flip έρχεται με “πιο ανθεκτικά, ισχυρότερα υλικά.” Επιπλέον, η Samsung επιβεβαίωσε ότι στην εκδήλωση θα κυκλοφορήσει το πρώτο της S Pen «σχεδιασμένο ειδικά για αναδιπλούμενα τηλέφωνα». Μαζί με τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα, η Samsung ανέφερε και το νέο Galaxy Watch που τρέχει Wear OS 3 με το One UI Watch στην κορυφή της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Ποιο Samsung app χρησιμοποιείται πιο πολύ στις ΗΠΑ;

Τέλος, η Samsung επιβεβαίωσε ότι δεν θα αποκαλύψει ένα νέο Galaxy Note “αυτή τη φορά”. Ωστόσο, η ανάρτηση είναι αρκετά ασαφής οπότε η Samsung θα μπορούσε να λανσάρει τη νέα σειρά Galaxy Note 21 σε μια άλλη εκδήλωση αργότερα μέσα στην χρονιά. Ωστόσο, αυτό φαίνεται μάλλον απίθανο σε αυτό το σημείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Samsung εξακολουθεί να σχεδιάζει να κυκλοφορήσει νέες συσκευές της σειράς Note. Ωστόσο, οι συσκευές ενδέχεται να καθυστερήσουν μέχρι το επόμενο έτος λόγω έλλειψης τσιπ.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS