ΑρχικήHow ToAndroid TV: Πώς να απενεργοποιήσετε τα preview βίντεο και ήχου αρχικής οθόνης

Android TV: Πώς να απενεργοποιήσετε τα preview βίντεο και ήχου αρχικής οθόνης

Το Google TV παρουσίασε μια εντελώς ανανεωμένη εμπειρία αρχικής οθόνης. Τμήματα αυτού του νέου interface έχουν φτάσει στις παλαιότερες συσκευές Android TV, συμπεριλαμβανομένων των προεπισκοπήσεων αρχικής οθόνης βίντεο και ήχου. Εάν δεν σας αρέσουν, μπορείτε να τους απενεργοποιήσετε.

Android TV

Δείτε επίσης: Google Stadia: Η υπηρεσία cloud gaming φτάνει στο Android TV

Καθώς η γραμμή μεταξύ του Google TV και του Android TV γίνεται πιο θολή, δεν είναι όλοι ευχαριστημένοι με τον τρόπο που έχει αλλάξει το interface της αρχικής οθόνης. Ένα πράγμα που φαίνεται ότι δεν αρέσει σε πολλούς ανθρώπους είναι τα previews που παίζουν αυτόματα. Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να τα απενεργοποιήσετε.

Αρχικά, χρησιμοποιήστε τα κουμπιά βέλους στο τηλεχειριστήριό σας για να επιλέξετε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης.

Δείτε επίσης: Η εφαρμογή Apple TV είναι πλέον διαθέσιμη σε Andrοid TV

Android TV

Μετακινηθείτε προς τα κάτω στο μενού Settings και επιλέξτε “Device Preferences”.

Τώρα, μετακινηθείτε προς τα κάτω και επιλέξτε “Home Screen”.

Android TV

Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι απλώς να απενεργοποιήσετε και τα δύο “Enable Video Previews” και “Enable Audio Previews”.

Δείτε επίσης: Πώς να αλλάξετε Screen Saver στην Andrοid TV

Η αρχική οθόνη δεν θα παίζει πλέον προεπισκοπήσεις με βίντεο ή ήχο. Οι προεπισκοπήσεις αυτόματης αναπαραγωγής μπορεί να είναι πραγματικά ενοχλητικές, οπότε είναι ωραίο το ότι το Android TV σας επιτρέπει να τις απενεργοποιήσετε εντελώς.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS