ΑρχικήUpdatesGoogle Calendar: Θα παρακολουθήσετε το event virtually;

Google Calendar: Θα παρακολουθήσετε το event virtually;

Μεγάλες και μικρές εταιρείες παίρνουν τις αποφάσεις τους σχετικά με το πώς θα επιστρέψουν οι εργαζόμενοι στην δουλειά τους, ένα υβριδικό μέλλον εργασίας, όπου η εργασία από το σπίτι θα είναι αναμενόμενη. Για να φιλοξενήσει υβριδικούς χώρους εργασίας, η Google σχεδιάζει να επεκτείνει τις επιλογές RSVP τις επόμενες εβδομάδες για να επιτρέψει στους χρήστες να δηλώσουν εάν θα παρακολουθήσουν virtually μια εκδήλωση στις προσκλήσεις του Google Calendar.

Δείτε επίσης: Google: Νέα αντιμονοπωλιακή αγωγή κατά της εταιρείας για το Play Store

Google Calendar

Δείτε επίσης: Google: Νέα εφαρμογή θα αποθηκεύει τα ιατρικά αρχεία σας

Οι εικονικοί συμμετέχοντες θα καθορίσουν την κατάστασή τους μέσω ενός νέου αναπτυσσόμενου μενού που θα είναι ορατό από τον οικοδεσπότη και άλλους επισκέπτες στις λεπτομέρειες της εκδήλωσης. Η εταιρεία ελπίζει ότι η καταχώριση του τρόπου με τον οποίο οι άνθρωποι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν μια εκδήλωση θα βοηθήσει τους διοργανωτές να γνωρίζουν τι να περιμένουν και πιθανώς να φιλοξενήσουν παρευρισκόμενους που δεν θα είναι φυσικά στο δωμάτιο. Ενώ οι νέες επιλογές περιορίζονται προς το παρόν σε προσκλήσεις στο Calendar, η Google σχεδιάζει να τις φέρει σε προσκλήσεις που θα εμφανίζονται στο Gmail και στο μέλλον.

Ωστόσο, τα άτομα που χρησιμοποιούν το Outlook ή το iCal ως κύρια εφαρμογή ημερολογίου δεν θα βλέπουν τις νέες δυνατότητες. Η Google αναφέρει ότι οι επιλογές RSVP περιορίζονται στο Google Calendar.

Η διευκόλυνση της in-person και της εικονικής εργασίας είναι πιο περίπλοκη από το να ενεργοποιήσετε το Zoom και να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Η αναγνώριση των εικονικών παρευρισκομένων σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κάποιες ευγενικές ενέργειες, όπως η ενεργοποίηση του βίντεο, ώστε όλοι να μπορούν να σας δουν και να μοιράζεστε πληροφορίες τόσο δια ζώσης όσο και ψηφιακά, χωρίς να διαμαρτύρεται ένας συνάδελφος που δουλεύει από το σπίτι.

Δείτε επίσης: Google: Καταργεί δημοφιλή Android apps που έκλεβαν Facebook credentials

Ταιριάζει επίσης με το όραμα που φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει η Google για το Workspace ως έναν πιο ρευστό, διαλειτουργικό χώρο για την διατήρηση της παραγωγικότητας, τη σύνδεση προϊόντων μεταξύ τους (επιτρέποντας τις βιντεοκλήσεις Meet να βρίσκονται ακριβώς δίπλα σε ένα Google Doc) και την δυνατότητα να επισημάνετε κάποιον.

Η Google αναφέρει ότι οι νέες επιλογές RSVP θα εμφανιστούν σταδιακά τις επόμενες δύο εβδομάδες, ξεκινώντας από τις 8 Ιουλίου.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS