ΑρχικήinetBitcoin: Πέφτει κάτω από τα $ 30.000-Σε "ελεύθερη πτώση" η crypto αγορά

Bitcoin: Πέφτει κάτω από τα $ 30.000-Σε “ελεύθερη πτώση” η crypto αγορά

Κι άλλη πτώση του Bitcoin μέσα στις τελευταίες ημέρες. Σε ελεύθερη πτώση όλη η crypto αγορά.

Bitcoin πτώση

Η τιμή του Bitcoin έπεσε κάτω από τα $ 30.000, αυξάνοντας τις συνολικές απώλειές του σε περισσότερο από 50%, από τότε που έφτασε στα υψηλότερα όλων των εποχών, τον Απρίλιο. Πριν από περίπου μια εβδομάδα, η τιμή του cryptocurrency είχε σημειώσει άνοδο της τάξης του 13%, ξεπερνώντας τα $ 40.000, αλλά τις τελευταίες ημέρες παρουσιάζει πτώση.

Δείτε επίσης: Η εξόρυξη Bitcoin χρησιμοποιεί λιγότερη ενέργεια από το τραπεζικό σύστημα

Στο μεταξύ και άλλα κορυφαία cryptocurrencies, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Cardano και dogecoin, παρουσιάζουν, επίσης, πτώση όπως το Bitcoin.

Η πτωτική τάση των ψηφιακών νομισμάτων επηρεάζει ολόκληρη την crypto αγορά, η συνολική αξία της οποίας έχει μειωθεί σημαντικά τις τελευταίες μόνο επτά ημέρες.

Σύμφωνα με τον Nicholas Cawley από την εταιρεία ανάλυσης DailyFX, η αγορά των cryptocurrencies βρίσκεται σε “ελεύθερη πτώση”. Η τελευταία απαγόρευση mining που επέβαλε η Κίνα επηρεάζει την κατάσταση, αλλά ο συνολικός τόνος της αγοράς είναι πολύ αρνητικός.

Δείτε επίσης: Επιχείρηση «Card Broken» – Κίνα: Συλλήψεις 1.100 ατόμων για ξέπλυμα χρήματος με κρυπτονομίσματα

crypto αγορά

Αυτή τη στιγμή, είναι ένα παιχνίδι τύπου “μάντεψε τι θα γίνει” – το αν το bitcoin θα είναι πάνω ή κάτω από 10k $ σε ένα μήνα, κανείς δεν το ξέρει και όσοι σας λένε ότι ξέρουν, δεν το γνωρίζουν. Έχουμε δει αυτές τις κινήσεις στο παρελθόν και πιθανότατα θα τις ξαναδούμε“.

Δείτε επίσης: Musk: Η Tesla θα δέχεται bitcoin που εξορύσσονται με καθαρή ενέργεια

Ο Alex Siman, ιδρυτής του decentralised social network Subsocial, πρόσθεσε: “Με αυτό το ρυθμό πτώσης, είναι δύσκολο να προβλέψουμε το επίπεδο στο οποίο η τιμή θα αποτελέσει τη βάση για μια επικείμενη ανάκαμψη, καθώς οι μεγάλοι επενδυτές που έχουν τη δυνατότητα να αντιστρέψουν τις τιμές, επιλέγουν να παρακολουθούν την κατάσταση”.

Ενώ μπορούμε ακόμα να δούμε μια θετική δυναμική πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, για μένα, μια απότομη πτώση στα $ 20.000 δεν θα προκαλέσει καμιά έκπληξη“, είπε ακόμα.

Πηγή: The Independent 

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS