ΑρχικήUpdatesΠροβλήματα με τη μπαταρία των iPhone μετά το iOS 14.6 update

Προβλήματα με τη μπαταρία των iPhone μετά το iOS 14.6 update

Έχετε παρατηρήσει ότι η μπαταρία του iPhone σας έχει επηρεαστεί αρνητικά μετά την εγκατάσταση της έκδοσης iOS 14.6; Αν ναι, πρέπει να ξέρετε ότι δεν είστε οι μόνοι που αντιμετωπίζετε αυτό το πρόβλημα.

Δείτε επίσης: Δείτε πώς λειτουργεί η επαναβαθμονόμηση της μπαταρίας στο iOS 14.5

iPhone μπαταρία

Η ενημερωμένη έκδοση iOS 14.6 κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, και έκτοτε πολλοί χρήστες έχουν αναφέρει θέματα με τη μπαταρία του iPhone τους. Ένας χρήστης είπε ότι το iPhone 12 Pro Max του είχε “εξαιρετική διάρκεια ζωής μπαταρίας η οποία μετατράπηκε σε εκπληκτικά κακή“, ενώ ένας άλλος είπε ότι φορτίζει το iPhone του όλη την ώρα από τη στιγμή που εγκατέστησε την ενημέρωση.

Στα MacRumors forums, ένας χρήστης είπε ότι η μπαταρία στο iPhone 12 Pro κατέβαινε γρηγορότερα από το φυσιολογικό, αλλά επίσης άρχισε να υπερθερμαίνεται κατά την απλή περιήγηση στο Safari. Αντίστοιχη εμπειρία περιέγραψε και ένας άλλος χρήστης με ένα iPhone 12 mini.

Δείτε επίσης: Εξοικονομείστε μπαταρία απενεργοποιώντας το 5G στο iPhone

Τα προβλήματα στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός τηλεφώνου μετά από μια ενημέρωση δεν είναι ασυνήθιστο φαινόμενο. Το iPhone πρέπει να εκτελέσει διάφορα housekeeping tasks μετά από μια νέα εγκατάσταση, οπότε αυτό μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, τις πρώτες ημέρες.

iOS 14.6

Ωστόσο, αν υπάρχει συνέχεια, τότε πιθανότατα θα έχετε πρόβλημα.

Με λίγη προσπάθεια, μπορείτε να βρείτε λύση σε αυτό το πρόβλημα. Για παράδειγμα, ορισμένοι χρήστες χρησιμοποίησαν το Battery screen στο iOS (Ρυθμίσεις> Μπαταρία) για την αντιμετώπιση του ζητήματος και διαπίστωσαν ότι ένα από αυτά που επηρέαζαν τη μπαταρία ήταν το Podcast app. Η διαγραφή της εφαρμογής έλυσε το πρόβλημα.

Βέβαια, αν κάποιος χρησιμοποιεί αυτή την εφαρμογή, η διαγραφή της δεν είναι λύση. Αλλά τουλάχιστον μπορεί να καταλάβει ποια είναι η αιτία του προβλήματος και να αποφασίσει τι πρέπει να κάνει.

Δείτε επίσης: iPhone: Πώς να ελέγξετε αν έχει μολυνθεί με malware και πώς να το αφαιρέσετε;

Το Battery screen βοηθά πολύ στον εντοπισμό προβλημάτων μπαταρίας στο iPhone. Επιτρέπει στους χρήστες να δουν αναλυτικά που καταναλώνεται η μπαταρία του iPhone, πόση μπαταρία καταναλώνει κάθε εφαρμογή κλπ.

Αν τα προβλήματα συνεχίσουν, ωστόσο, και διαπιστωθεί ότι είναι θέμα software, θα υπάρξει διόρθωση από την Apple.

Πηγή: ZDNet

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS