ΑρχικήHow ToΠώς να αφαιρέσετε γρήγορα όλες τις εικόνες από ένα έγγραφο του Word

Πώς να αφαιρέσετε γρήγορα όλες τις εικόνες από ένα έγγραφο του Word

Εάν πρέπει να αφαιρέσετε γρήγορα όλες τις εικόνες και τα γραφικά από ένα έγγραφο του Microsoft Word, είναι εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια ενσωματωμένη επιλογή για να τις διαγράψετε ταυτόχρονα. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

Πώς λειτουργεί αυτή η τεχνική αφαίρεσης εικόνας

Το Microsoft Word περιλαμβάνει μια δυνατότητα που ονομάζεται “Find and Replace” για να βρείτε αντικείμενα στα έγγραφά σας και να τα αντικαταστήσετε με κάτι που θέλετε. Χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα, μπορείτε να βρείτε όλες τις εικόνες στο έγγραφό σας και να τις αντικαταστήσετε με τίποτα. Αυτό αφαιρεί τις εικόνες και αφήνει έναν κενό χώρο όπου βρίσκονταν.

Ως μειονέκτημα, αυτή η τεχνική θα αφαιρέσει και όλα τα γραφήματα από το έγγραφό σας. Εάν δεν έχετε θέμα με αυτό, συνεχίστε διαβάζοντας το άρθρο.

Πώς να διαγράψετε όλες τις εικόνες από ένα έγγραφο του Word

Για να ξεκινήσετε την κατάργηση εικόνων, ανοίξτε το έγγραφό σας με το Microsoft Word. Στο μενού στο επάνω μέρος του παραθύρου, κάντε κλικ στο “Home”. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Replace” στην ενότητα “Editing” της γραμμής εργαλείων.

Word

Στο παράθυρο “Find and Replace” που ανοίγει, κάντε κλικ στο πλαίσιο “Find what”. Στο πλαίσιο, πληκτρολογήστε:

(Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ στο κουμπί “More” και, στη συνέχεια, να επιλέξετε “Special” και “Graphic” από το μενού. Το Word θα εισαγάγει ένα “^ g” για εσάς.)

Σε αυτήν την περίπτωση, το “^ g” είναι ένας ειδικός κώδικας που σημαίνει “graphic”. Αυτή η ετικέτα “γραφικών” περιλαμβάνει όλες τις εικόνες και τα γραφήματα στο έγγραφό σας. Αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να αναιρέσετε αυτό το βήμα αργότερα εάν καταργήσετε κάτι κατά λάθος.

Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Replace All” στο κάτω μέρος του παραθύρου.

Word

Όλες οι εικόνες στο έγγραφό σας θα καταργηθούν. Εάν θέλετε να τα επαναφέρετε, πατήστε Ctrl+Z στα Windows ή Command+Z σε Mac για να αναιρέσετε τη διαδικασία αφαίρεσης. Εναλλακτικά, μπορείτε να εισαγάγετε εικόνες ξανά εάν είναι απαραίτητο. Πολύ βολικό!

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS