ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Η ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2021 είναι σχεδόν έτοιμη

Microsoft: Η ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2021 είναι σχεδόν έτοιμη

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι η ενημέρωση των Windows 10 Μαΐου 2021 (21Η1) είναι πλήρης και προετοιμάζεται για κυκλοφορία.

Microsoft windows 10

Δείτε επίσης: Τα Windows 10 θα σταματήσουν να αναδιατάσσουν τα apps σε ρυθμίσεις πολλαπλών οθονών

Ο Brandon LeBlanc, ανώτερος διαχειριστής προγράμματος για το πρόγραμμα Windows Insider, δηλώνει ότι η Microsoft πιστεύει ότι το build 19043.928 είναι το τελικό build για την ενημέρωση του Μαΐου 2021.

Οι Windows Insiders στα κανάλια “Beta” και “Release” δοκιμάζουν αυτήν την έκδοση από τις 13 Απριλίου.

Δείτε επίσης: Η Microsoft μόλις διόρθωσε το bug των Windows 10 που δημιουργεί θέμα στα παιχνίδια

Παρόλο που η Microsoft δεν έχει παράσχει μια συγκεκριμένη ημερομηνία κατά την οποία θα λανσαριστεί η ενημέρωση του Μαΐου 2021, είναι πιθανό να κυκλοφορήσει ως προαιρετική ενημέρωση κατά τις επερχόμενες ενημερώσεις Patch Tuesday του Μαΐου 2021.

Όπως και άλλες νέες ενημερώσεις δυνατοτήτων των Windows 10, το Update του Μαΐου 2021 πιθανότατα θα προσφερθεί πρώτα στους «αναζητούντες» οι οποίοι πραγματοποιούν μη αυτόματα τον «Έλεγχο για ενημερώσεις» στην οθόνη ρυθμίσεων του Windows Update.

Με την πάροδο του χρόνου, τα Windows 10 21H1 θα προσφέρονται σε όλο και περισσότερα άτομα για να αυξήσουν τις δοκιμές και να παρέχουν στη Microsoft περισσότερα διαγνωστικά.

Δείτε επίσης: Απενεργοποιήστε το κουμπί τροφοδοσίας του PC σας στα Windows 10

Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στη Microsoft να εντοπίζει και να διορθώνει σφάλματα πριν επηρεάσει πολλούς χρήστες των Windows 10.

Για χρήστες που επιθυμούν να δοκιμάσουν την ενημέρωση του Μαΐου 2021 σε ένα καθαρό install των Windows 10, η Microsoft κυκλοφόρησε και ένα Windows 10 19043.928 ISO. Δυστυχώς όμως, η Windows 10 21H1 δεν είναι μια πολύ συναρπαστική έκδοση και οι νέες δυνατότητες απευθύνονται κυρίως στους “business owners”.

Πηγή πληροφοριών: bleepingcomputer.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS