ΑρχικήUpdatesTwitter για Android και iOS: Θα βλέπετε και θα ανεβάζετε εικόνες 4K

Twitter για Android και iOS: Θα βλέπετε και θα ανεβάζετε εικόνες 4K

Αφού δοκίμασε τη λειτουργία για περίπου ένα μήνα, το Twitter ανακοίνωσε ότι πλέον όλοι θα έχουν την επιλογή να ανεβάζουν και να βλέπουν εικόνες 4K σε Android και iOS. Για να ξεκινήσει η μεταφόρτωση και η προβολή εικόνων σε 4K, το Twitter είπε ότι πρέπει να ενημερώσετε τις προτιμήσεις εικόνας υψηλής ποιότητας στις ρυθμίσεις “Data usage”.

Twitter 4K

Δείτε επίσης: Twitter: Νέα δυνατότητα αναίρεσης tweet διαθέσιμη για όσους πληρώνουν

Το Twitter έχει γίνει μια εξαιρετική πλατφόρμα για κοινή χρήση εικόνων υψηλής ανάλυσης. Η υπηρεσία είχε παρουσιάσει στο παρελθόν την υποστήριξη για εικόνες 4K στο web app, επιτρέποντας στους φωτογράφους να κοινοποιούν εικόνες σε μορφή υψηλής ανάλυσης. Η μεταφορά της ίδιας δυνατότητας στο κινητό σημαίνει ότι μπορείτε να προβάλετε και να ανεβάσετε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, από όπου κι αν βρίσκεστε.

Δείτε επίσης: Οι χρήστες του Twitter θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Spaces μέσω desktop

Στο μενού “Data usage”, μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο μεταφόρτωσης και προβολής των εικόνων υψηλής ποιότητας στη συσκευή σας. Έχετε τις εξής επιλογές: “μέσω κινητής τηλεφωνίας ή Wi-Fi”, “Μόνο μέσω Wi-Fi” ή “Ποτέ.” Το ίδιο ισχύει και για τις επιλογές αυτόματης αναπαραγωγής βίντεο υψηλής ποιότητας.

Το Twitter άρχισε να δοκιμάζει την προβολή των εικόνων 4K και το uploading σε κινητό στις αρχές του Μαρτίου παράλληλα με ένα άλλο χαρακτηριστικό που βελτίωσε τον τρόπο περικοπής των εικόνων στην πλατφόρμα. Η βελτιωμένη περικοπή εικόνας δεν είναι ευρέως διαθέσιμη για όλους – τουλάχιστον μέχρι στιγμής.

Δείτε επίσης: Το Twitter ξεκινά τη δοκιμή των «Professional Profiles»

Με την προβολή και μεταφόρτωση περιεχομένου 4K, το Twitter έγινε μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για κοινή χρήση εργασιών (φωτογραφίες, illustrations ή σχέδια). Το Twitter έχει γίνει κάτι παραπάνω από μια απλή πλατφόρμα για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας. Δοκιμάστε την νέα δυνατότητα προβολής και μεταφόρτωσης εικόνων 4K, αν είναι διαθέσιμη στην κινητή συσκευή σας.

Πηγή πληροφοριών: xda-developers.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS