ΑρχικήinetTwitter: Νέα δυνατότητα αναίρεσης tweet διαθέσιμη για όσους πληρώνουν

Twitter: Νέα δυνατότητα αναίρεσης tweet διαθέσιμη για όσους πληρώνουν

Μία γνωστή ερευνήτρια εφαρμογών, δημοσίευσε πρόσφατα ένα screenshot στο Twitter, που δείχνει ότι μεταξύ των επιλογών για τους συνδρομητές υπάρχει πλέον και μία νέα ενδιαφέρουσα δυνατότητα.

Twitter tweet

Εδώ και καιρό έχουν ακουστεί πολλές φήμες ότι το Twitter εργάζεται πάνω σε νέες λειτουργίες για μια συνδρομητική υπηρεσία και η ερευνητής εφαρμογών Jane Manchun Wong δημοσίευσε την Παρασκευή ένα screenshot, που δείχνει ότι η λειτουργία “undo tweet” θα είναι μεταξύ αυτών. Είναι το μόνο χαρακτηριστικό που εμφανίζεται στην εικόνα που δημοσίευσε η Wong.

Δείτε επίσης: Πως να ενεργοποιήσετε τα flags του Google Chrome για να δοκιμάσετε τις λειτουργίες beta

Η εταιρεία επιβεβαίωσε στο CNN Business ότι δοκιμάζει μια επιλογή αναίρεσης, που θα επέτρεπε στους χρήστες να ανακαλέσουν ή να διορθώσουν ένα tweet πριν δημοσιευτεί επίσημα στην πλατφόρμα.

Δεν είναι ακριβώς το κουμπί επεξεργασίας που έχουν ζητήσει από καιρό οι χρήστες, αλλά είναι ένα βήμα για να βοηθήσει  να προλάβουν σφάλματα και να έχουν την ευκαιρία το ξανασκεφτούν πριν δημοσιεύσουν ένα tweet.

Δείτε ακόμα: Ευρωπαϊκή e-ticketing πλατφόρμα υπέστη παραβίαση δεδομένων

Η Wong δημοσίευσε προηγουμένως ένα GIF που έδειχνε πώς οι συνδρομητές θα μπορούν να αναιρέσουν τα tweets τους.

Σε ένα email στο CNET, το Twitter επιβεβαίωσε ότι δοκιμάζει αυτήν τη λειτουργία. Δεν είναι σαφές ποια θα είναι η διαφορά της εν λόγω λειτουργίας από τη διαγραφή ενός tweet, μιας δυνατότητας που είναι διαθέσιμη αυτήν τη στιγμή σε όλους τους χρήστες.

Δείτε επίσης: Χρήστες του FaceTime δέχονται ομαδικές spam κλήσεις από αγνώστους

Η πλατφόρμα microblogging εξετάζει επίσης δυνατότητες όπως τα Super Follows, τα οποία θα σας επιτρέψουν να ακολουθήσετε έναν δημιουργό ή έναν εκδότη με μηνιαία συνδρομή και να λάβετε αποκλειστικό περιεχόμενο ή ενημερωτικά δελτία. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η εταιρεία έγραψε στο Twitter στους επενδυτές ότι θα τη δούμε να δοκιμάζει προϊόντα συνδρομής στο ευρύ κοινό.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS