ΑρχικήHow ToΠώς να τραβήξετε ένα screenshot μέσω του Oculus Quest

Πώς να τραβήξετε ένα screenshot μέσω του Oculus Quest

Εάν κατέχετε ένα Oculus Quest 2 (ή ακόμα και την αρχική έκδοση Quest), θα έχετε ίσως σκεφτεί ότι θα ήταν τέλειο να μπορείτε να κρατήσετε ένα screenshot. Τώρα αυτό είναι απίστευτα εύκολο να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης, για να μοιραστείτε με τους φίλους σας τις ξεχωριστές στιγμές σας. Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε.

screenshot Oculus

Δείτε επίσης: Ναι iPhone X screenshots χωρίς Home button

Η λήψη ενός screenshot από το Oculus Quest 2, είναι σχεδόν τόσο εύκολη όσο η λήψη ενός σε ένα smartphone. Απλά κρατήστε πατημένο το κουμπί Oculus (το οποίο μοιάζει με οβάλ εικονίδιο) στο δεξί χειριστήριο του Quest Touch και στη συνέχεια πατήστε τη σκανδάλη και στα δύο χειριστήρια.

Μετά τη λήψη του στιγμιότυπου οθόνης, θα ακούσετε έναν ήχο παρόμοιο με ένα κλείστρο κάμερας, που πιθανότατα έχετε ακούσει και σε άλλες συσκευές. Θα λάβετε επίσης μια ειδοποίηση που θα επιβεβαιώνει ότι το screenshot έχει καταγραφεί.

Δείτε επίσης: Η πιο γρήγορη κάμερα του κόσμου παγώνει το χρόνο με 10 τρισεκατομμύρια καρέ/δευτερόλεπτο

screenshot Oculus

Εάν η πρώτη μέθοδος δεν λειτουργεί για εσάς, υπάρχει κι ένας δεύτερος, πιο δύσκολος τρόπος λήψης στιγμιότυπου οθόνης.

Ξεκινήστε ανοίγοντας το μενού συστήματος πατώντας το κουμπί Oculus στο δεξί χειριστήριο αφής. Από εκεί, επιλέξτε την καρτέλα “Κοινή χρήση” από την κάτω γραμμή εργασιών.

Στη συνέχεια, επιλέξτε το κουμπί “Λήψη φωτογραφίας”. Θα δείτε μια μικρή κόκκινη κουκκίδα να εμφανίζεται και να αναβοσβήνει για πέντε δευτερόλεπτα. Μόλις ολοκληρωθεί η αντίστροφη μέτρηση, θα ληφθεί ένα screenshot.

Δείτε ακόμα: DeepGestalt: Εντοπίζει γενετικές διαταραχές από μια φωτογραφία

Εάν δεν είστε σίγουροι πώς να δείτε αυτά τα στιγμιότυπα οθόνης, μεταβείτε στο μενού Αρχική σελίδα πατώντας το κουμπί Oculus στο χειριστήριό σας. Επιλέξτε την καρτέλα “Κοινή χρήση“, όπως κάνατε για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης. Τώρα, αντί να επιλέξετε “Λήψη φωτογραφίας“, επιλέξτε “Προβολή όλων“.

Από εδώ, μπορείτε να δείτε όλα τα στιγμιότυπα οθόνης που έχετε τραβήξει.

Επιλέγοντας ένα από τα στιγμιότυπα οθόνης, μπορείτε στη συνέχεια να διαγράψετε την εικόνα ή να την μοιραστείτε με άλλους.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS