ΑρχικήUpdatesGoogle Photos: Προσθέτετε υλικό σε ένα άλμπουμ ενώ είστε offline

Google Photos: Προσθέτετε υλικό σε ένα άλμπουμ ενώ είστε offline

Παρόλο που ο χώρος αποθήκευσης του Google Photos δεν θα είναι πλέον δωρεάν, η υπηρεσία εξακολουθεί να είναι από τις καλύτερες επιλογές όταν θέλετε μια σχεδόν αυτόματα οργανωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων. Μέχρι στιγμής μπορούσατε να προσθέσετε φωτογραφίες και βίντεο σε άλμπουμ μόνο όταν είχαν γίνει upload. Ευτυχώς, αυτό άλλαξε. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε περιεχόμενο σε άλμπουμ ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Δείτε επίσης: Google Photos και Google Drive: Τι αλλάζει για το καλό μας;

Google Photos

Δείτε επίσης: Ο νέος video editor του Google Photos έχει αρχίσει να κυκλοφορεί

Η προσθήκη φωτογραφιών και βίντεο χωρίς δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας αρχείων λειτουργεί τόσο για υπάρχοντα όσο και για νέα άλμπουμ. Οι αλλαγές που έχετε πραγματοποιήσει θα συγχρονιστούν με τους servers της Google μόλις συνδεθείτε ξανά στο διαδίκτυο, ανάλογα με τις προτιμήσεις αποθήκευσης δεδομένων. Η ίδια η διαδικασία είναι ομαλή και όπως θα περιμένατε να είναι όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Απλώς επιλέγετε περιεχόμενο, το προσθέτετε σε ένα άλμπουμ και είστε έτοιμοι.

Δείτε επίσης: Πώς να χρησιμοποιήσετε τις Google Photos ως screen saver στην Google TV

Φαίνεται ότι η αλλαγή είναι ήδη διαθέσιμη στις πιο πρόσφατες εκδόσεις των Google Photos. Εάν εξακολουθείτε να μην μπορείτε να προσθέτετε φωτογραφίες και βίντεο σε άλμπουμ ενώ είστε εκτός σύνδεσης, ίσως χρειαστεί να περιμένετε να γίνει η ενημέρωση στον server. Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε τη λήψη της πιο πρόσφατης έκδοσης του Google Photos από το Play Store ή το APK Mirror.

Πηγή πληροφοριών: androidpolice.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS