ΑρχικήReviewsΤο Car Thing του Spotify κυκλοφόρησε σε επιλεγμένους χρήστες στις ΗΠΑ

Το Car Thing του Spotify κυκλοφόρησε σε επιλεγμένους χρήστες στις ΗΠΑ

Το πρώτο gadget του Spotify κυκλοφόρησε. Το Car Thing, μια συσκευή φωνητικού ελέγχου μόνο για το Spotify, κυκλοφόρησε σήμερα σε επιλεγμένους χρήστες. Είναι μια ειδική συσκευή με σύνδεση Bluetooth για τον έλεγχο του Spotify χωρίς την ανάγκη μιας οθόνης τηλεφώνου, η οποία φαίνεται να προορίζεται για άτομα που οδηγούν παλαιότερα αυτοκίνητα χωρίς ενσωματωμένα συστήματα ψυχαγωγίας ή συνδέσεις τηλεφώνου.

Car Thing Spotify

Προτού πάμε στις λεπτομέρειες της συσκευής, ας επικεντρωθούμε στα βασικά. Το Car Thing κυκλοφορεί μόνο ως “περιορισμένο λανσάρισμα”. Μπορείτε να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής και να ελπίζετε να επικοινωνήσει το Spotify μαζί σας. Διατίθεται μόνο για χρήστες των ΗΠΑ και πρέπει να εγγραφείτε στο Spotify Premium για να πληροίτε τις προϋποθέσεις. Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε: εάν έχετε επιλέξει να δοκιμάσετε το Car Thing, η συσκευή είναι δωρεάν, αλλά πρέπει να πληρώσετε για την αποστολή της.

Δείτε επίσης: Spotify: Οι υπάλληλοι θα εργάζονται από οπουδήποτε μετά την πανδημία

Η συσκευή είναι εκπληκτικά μικρή και ελαφριά. Έχει ένα λεπτό προφίλ και διαθέτει δύο εμφανή κουμπιά στο μπροστινό μέρος, ένα μικρό που χρησιμεύει ως πίσω κουμπί και ένα μεγαλύτερο κουμπί που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με ό, τι υπάρχει στην οθόνη. Δεν υπάρχει ηχείο, οπότε είναι ευκολότερο να σκεφτείτε τη συσκευή ως τηλεχειριστήριο του Spotify. Ναι, θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό σας τηλέφωνο για αναπαραγωγή περιεχομένου Spotify, αλλά αντ ‘αυτού, το Spotify στοιχηματίζει ότι θέλετε να χειρίζεστε την εφαρμογή με την φωνή σας.

Δείτε επίσης: Spotify: Η νέα σειρά HiFi προσφέρει streaming μουσικής χωρίς απώλειες

Όσον αφορά το ίδιο το hardware, το Car Thing συνδυάζεται με τηλέφωνο μέσω Bluetooth. Χρειάζεται αυτό το τηλέφωνο για σύνδεση δεδομένων, οπότε ναι, οι χρήστες θα απαιτούν αξιοπρεπή ποσότητα δεδομένων για να κάνουν stream. Το Spotify σημείωσε ότι αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχει τρόπος οι χρήστες να επιλέξουν μόνο από το περιεχόμενο που έχουν κατεβάσει, αν και αυτή η λειτουργικότητα θα μπορούσε να έρθει στο μέλλον. Το Car Thing δεν διαθέτει ηχείο και ελέγχει ουσιαστικά την εφαρμογή Spotify στο τηλέφωνό σας. Είναι μια παράξενη ρύθμιση.

Η συσκευή διαθέτει προσαρμογέα 12V στον οποίο θα συνδέσετε το παρεχόμενο καλώδιο USB-A στο USB-C. Το Car Thing δεν περιλαμβάνει επαναφορτιζόμενη μπαταρία και πρέπει να είναι συνδεδεμένο ανά πάσα στιγμή. Η συσκευή αποστέλλεται επίσης με τρεις διαφορετικές βάσεις: ένα vent mount, ένα dashboard mount και ένα CD player mount. Μπορείτε να στερεώσετε ένα μαγνητικό εξάρτημα σε αυτές τις βάσεις, το οποίο στη συνέχεια σας επιτρέπει να αφαιρέσετε το Car Thing εύκολα.

Δείτε επίσης: Spotify: Δοκιμάζει νέο UI βιβλιοθήκης και την κοινή χρήση των στίχων

Μόλις τοποθετηθεί, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με το Car Thing με τρεις τρόπους: μέσω της φωνής σας χρησιμοποιώντας την εντολή “Hey Spotify”, μέσω των κουμπιών του ή μέσω της οθόνης αφής του. Διαθέτει επίσης τέσσερα προεπιλεγμένα κουμπιά στο πάνω μέρος της συσκευής, τα οποία μπορείτε να ορίσετε σε συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS