ΑρχικήyoutubeCall of Duty WWII Vanguard: Φήμες κυκλοφορίας και περιγραφή game

Call of Duty WWII Vanguard: Φήμες κυκλοφορίας και περιγραφή game

Κατά τη διάρκεια ενός Earnings Call στις αρχές Φεβρουαρίου, η Activision Blizzard επιβεβαίωσε ότι μέσα στο 2021 θα κυκλοφορήσει ένας νέος τίτλος Call οf Duty (COD). Φήμες λένε ότι το νέο παιχνίδι θα λέγεται “Call of Duty WWII: Vanguard“.

Δείτε επίσης: Call οf Duty: Διέγραψε 30.000 παίκτες και πρόκειται να συνεχίσει

Call of Duty WWII Vanguard
Call of Duty WWII Vanguard: Φήμες κυκλοφορίας για το νέο παιχνίδι

Ωστόσο, αυτό είναι πιθανότατα το working title και η Activision ενδέχεται να αλλάξει το όνομα.

Το COD Warzone, που κυκλοφόρησε το Μάρτιο του 2020, πήγε εξαιρετικά καλά. Εκατομμύρια gamers εξακολουθούν να παίζουν το συγκεκριμένο παιχνίδι μέχρι και σήμερα. Επίσης, το COD: Black Ops Cold War, συγκέντρωσε ακόμη περισσότερους gamers για το franchise. Τώρα, όμως, φαίνεται πως έρχεται μια νέα “premium” εμπειρία.

Δείτε επίσης: Intel: Οι desktop CPUs 11ης γενιάς θα “κλέψουν” τους gamers από την AMD;

Call Of Duty WWII: Vanguard

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο μια φήμη, η οποία έλεγε ότι το νέο Call οf Duty WWII: Vanguard θα μας μεταφέρει πίσω στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Επίσης, οι πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναφέρουν cutscenes του Call of Duty WWII: Vanguard που είναι τοποθετημένα στη δεκαετία του 1950. Ωστόσο, όλα αυτά είναι απλώς φήμες, επομένως δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε σαν δεδομένα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τίτλου

Η Activision δεν έχει αναφέρει μια επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου COD. Ωστόσο, λέγεται ότι ενδέχεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο.

Αποκάλυψη του Call Of Duty 2021

Πέρυσι, η Activision Blizzard ανακοίνωσε το COD: Black Ops Cold War τον Αύγουστο. Γενικά, η gaming εταιρεία αποκαλύπτει συνήθως τους νέους τίτλους τον Μάιο. Ωστόσο, το COD: Black Ops Cold War καθυστέρησε λίγο λόγω της πανδημίας.

Αν λάβουμε υπόψη τη συνηθισμένη τακτική της Activision, τότε λογικά η αποκάλυψη του νέου τίτλου θα γίνει τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Είναι, επίσης, πιθανό να δούμε ένα σύντομο teaser για το παιχνίδι εκείνο το διάστημα.

Call of Duty WWII Vanguard: Φήμες κυκλοφορίας για το νέο παιχνίδι

Ενσωμάτωση με το Warzone

Πέρυσι, η Activision “συγχώνευσε” τρεις από τους τίτλους της, το COD: Black Ops Cold War, το Modern Warfare και Warzone. Αυτή η συγχώνευση λειτούργησε απίστευτα καλά τόσο για το studio όσο και για τους gamers. Ευτυχώς, σύμφωνα με το τελευταίο earnings call της εταιρείας, θα γίνει το ίδιο και με το νέο Call of Duty του 2021.

Δείτε επίσης: Call οf Duty Warzone: Οι hackers του παιχνιδιού έχουν αυξηθεί εκθετικά

Ο Rob Kostich, πρόεδρος της Activision, επιβεβαίωσε ότι ο νέος τίτλος του Call οf Duty θα είναι μαζί με το Warzone. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του Warzone με τον νέο τίτλο COD 2021, μπορεί βγάλει το Modern Warfare έξω από το πακέτο. Αν όχι, τότε οι gamers θα έχουν πιθανότατα την επιλογή να κατεβάσουν και τα τέσσερα παιχνίδια μαζί.

Call of Duty κυκλοφορίας
Call of Duty WWII Vanguard: Φήμες κυκλοφορίας για το νέο παιχνίδι

Ποιος είναι ο δημιουργός του νέου παιχνιδιού;

Επισήμως, δεν γνωρίζουμε τον προγραμματιστή του επερχόμενου COD. Το Black Ops Cold War του περασμένου έτους αναπτύχθηκε από την Treyarch. Ωστόσο, φήμες λένε ότι το νέο παιχνίδι δημιουργείται από προγραμματιστές της Sledgehammer Games. Η ίδια εταιρεία βρίσκεται πίσω και από το COD του 2017.

Μένει να δούμε αν οι παραπάνω φήμες θα επιβεβαιωθούν.

Πηγή: Fossbytes

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS