ΑρχικήHow ToΤρόπος πρόσβασης στο clipboard manager σε ένα Chromebook

Τρόπος πρόσβασης στο clipboard manager σε ένα Chromebook

Το copy paste είναι μια καταπληκτική λειτουργία που θεωρούμε δεδομένη, αλλά μπορεί να βελτιωθεί. Όπως πολλές άλλες πλατφόρμες, το Chrome OS διαθέτει clipboard manager. Θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε στο Chromebook σας.

Τι είναι ο clipboard manager; Λοιπόν ο υπολογιστής σας θυμάται ένα αντιγραμμένο στοιχείο κάθε φορά, το οποίο στη συνέχεια αντικαθίσταται από το επόμενο πράγμα που κάνετε copy. Ένας clipboard manager αποθηκεύει πολλά αντικείμενα που έχουν αντιγραφεί, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε και να έχετε κάθε φορά πρόσβαση σε περισσότερα από ένα.

Στην περίπτωση των Chromebook, ο clipboard manager αποθηκεύει τα πέντε τελευταία στοιχεία που έχετε αντιγράψει.

Δείτε επίσης: Chromebook: Πώς μπορείτε να κάνετε εγγραφή της οθόνης σας

Ο clipboard manager μπορεί να ανοίξει οπουδήποτε, αλλά αν θέλετε να επικολλήσετε κάτι, θα πρέπει να είστ σε ένα πλαίσιο κειμένου ή κάπου που να μπορεί να δεχτεί ένα επικολλημένο στοιχείο.

Μόλις είστε έτοιμοι να επικολλήσετε – ή απλά θέλετε να ρίξετε μια ματιά στο πρόχειρο – απλώς πατήστε Search/Launcher key+v.

Chromebook

Αυτό θα εμφανίσει τον κινούμενο clipboard manager. Επιλέξτε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της λίστας για να το επικολλήσετε.

Για να αφαιρέσετε ένα στοιχείο από τον διαχειριστή του πρόχειρου, τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω του και κάντε κλικ στο εικονίδιο “X”.

Chromebook

Υπάρχουν μερικά επιπλέον πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη. Η συντόμευση πληκτρολογίου λειτουργεί μόνο εάν το πλήκτρο Search/Launcher έχει οριστεί στην προεπιλεγμένη συμπεριφορά.

Δείτε επίσης: Πως να αποκτήσετε ένα κουμπί Caps Lock στο Chromebook σας

Το άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι το πρόχειρο δεν διατηρείται για πάντα. Όταν αποσυνδέεστε ή απενεργοποιείτε το Chromebook, το πρόχειρο καθαρίζεται.

Δείτε επίσης: Πώς να ενεργοποιήσετε τον ήχο εκκίνησης στο Chromebook σας

Αυτό είναι ένα πρακτικό μικρό κόλπο για να επεκτείνετε τη λειτουργικότητα αντιγραφής και επικόλλησης.

Πηγή πληροφοριών: howtogeek.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS