ΑρχικήinetΗ SpaceX δημοσιεύει άλλο ένα βίντεο από την πτήση του Starship SN10

Η SpaceX δημοσιεύει άλλο ένα βίντεο από την πτήση του Starship SN10

Από τη στιγμή που το Starship SN10 απογειώθηκε μέχρι μερικά λεπτά μετά την προσγείωση, τα πράγματα πήγαν ως επί το πλείστον όπως είχαν προγραμματιστεί – μετά έγινε η έκρηξη. Η SpaceX δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει αναλυτικά την πιο πρόσφατη δοκιμαστική πτήση.

SpaceX Starship SN10

Το βίντεο περιλαμβάνει πλάνα από το ίδιο το όχημα Starship SN10, καθώς και μια αναλυτική ματιά στους κινητήρες των πυραύλων από την στιγμή που εισήλθε στην φάση της προσγείωσης. Μπορείτε να δείτε καθαρά τα πόδια προσγείωσης να ξεδιπλώνονται καθώς κατεβαίνει, και την φάση που το SN10 αναπηδά μέσα σε ένα σύννεφο καπνού κατά την προσγείωση.

Δείτε επίσης για το Starship SN10: Ο Musk εξηγεί γιατί εξερράγη μετά την προσγείωση

Αυτό που δεν θα δείτε στο βίντεο είναι η θεαματική έκρηξη που ακολούθησε. Αυτό το βίντεο δεν είναι σαν αυτό που κυκλοφόρησε μετά την δοκιμαστική πτήση του SN8 που περιλαμβάνει και την έκρηξη.

Ο Elon Musk αναφέρει λεπτομερώς μερικές από τις “πολλαπλές” διορθώσεις που έκανε η SpaceX για την επόμενη πτήση της και δημοσιεύσε ένα post στο Twitter λέγοντας ότι το SN11 είναι “σχεδόν έτοιμο να πετάξει”.

Μάθετε επίσης: Έρευνα της SEC στον Elon Musk για τα tweets σχετικά με το Dogecoin

Αλλά αυτό το βίντεο αφορά τα επιτυχημένα κομμάτια της δοκιμαστικής πτήσης αφού το είναι Starship SN10 το πρώτο που κατάφερε να προσγειωθεί με επιτυχία.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS