ΑρχικήHow ToΠώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις συμμετοχής των επαφών σας στο Signal

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις συμμετοχής των επαφών σας στο Signal

Όταν κάποιο άτομο από τις στις επαφές σας εγγραφεί στο Signal, θα δείτε ένα μήνυμα που θα λέει ότι το άτομο εντάχθηκε στο Signal. Τώρα ξέρετε ότι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της εφαρμογής. Εάν δεν θέλετε να βλέπετε αυτές τις ειδοποιήσεις, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε.

Signal

Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις συμμετοχής των επαφών σας στο Signal

Όταν ένας τηλεφωνικός αριθμός από τις επαφές σας εγγραφεί στο Signal, θα δείτε μια ειδοποίηση που θα σας ενημερώνει ότι είναι μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του μέσω της εφαρμογής. Το όνομα που σχετίζεται με αυτό το άτομο προέρχεται από τα στοιχεία επικοινωνίας που είναι αποθηκευμένα στο τηλέφωνο σας.

Για να αποκρύψετε αυτές τις ειδοποιήσεις, ανοίξτε την εφαρμογή στο iPhone ή στο Android τηλέφωνό σας. Αγγίξτε την εικόνα του προφίλ σας ή τα αρχικά του ονόματος χρήστη που εμφανίζονται στην επάνω αριστερή γωνία της λίστας των συνομιλιών του Signal.

Πατήστε “Notifications” στα settings της εφαρμογής.

Signal

Στην ενότητα Events, πατήστε το slider στα δεξιά του “Contact Joined Sιgnal” για να απενεργοποιήσετε αυτές τις ειδοποιήσεις σύνδεσης.

Signal

Είστε έτοιμοι – Από εδώ και πέρα το Signal δεν θα σας ενημερώσει όταν φίλοι, μέλη της οικογένειας, συνεργάτες ή άλλες επαφές σας γίνουν μέλη του. Στην εφαρμογή θα φαίνεται φυσικά. Εάν πατήσετε το εικονίδιο “New Message”, θα δείτε όλες τις επαφές σας που βρίσκονται στο Signal, έτοιμες για επικοινωνία.

Εσείς οι ίδιοι μπορείτε να αποτρέψετε το Signal από το να λέει στους άλλους ότι πλέον συμμετέχετε στην εφαρμογή;

Δεν υπάρχει τρόπος να εμποδίσετε το Signal να ενημερώνει τους ανθρώπους όταν συμμετέχετε στην εφαρμογή. Εάν κάποιος έχει τον αριθμό του τηλεφώνου σας στις επαφές του, η εφαρμογή θα τον ενημερώσει ότι ο τηλεφωνικός σας αριθμός έχει κάνει εγγραφή. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με το αν επιτρέπετε την πρόσβαση της εφαρμογής στις δικές σας επαφές.

Ο μόνος τρόπος για να αποφευχθεί αυτό είναι να χρησιμοποιήσετε έναν δεύτερο αριθμό τηλεφώνου. Το Signal έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με αριθμούς τηλεφώνου για να είναι μια εύχρηστη αντικατάσταση των SMS, γι ‘αυτό λειτουργεί έτσι. Εάν θέλετε μια υπηρεσία συνομιλίας που δεν χρησιμοποιεί αριθμούς τηλεφώνου ως αναγνωριστικά — για παράδειγμα, εάν προτιμάτε ονόματα χρηστών που δεν εκθέτουν τον αριθμό του τηλεφώνου σας – αυτή δεν είναι η κατάλληλη εφαρμογή για εσάς.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS