ΑρχικήinetAirPods Pro: νέα περιορισμένη έκδοση ετοιμάζει η Apple

AirPods Pro: νέα περιορισμένη έκδοση ετοιμάζει η Apple

Η Apple έχει κυκλοφορήσει μια νέα έκδοση των AirPods Pro ειδικά για τον εορτασμό της Κινέζικης Πρωτοχρονιάς. Πρόκειται για μία limited edition κυκλοφορία που θα ενθουσιάσει όλους τους φαν της εταιρείας.

Airpods

Όπως παρουσιάστηκε από το 9to5Mac, η νέα περιορισμένη έκδοση των AirPods Pro, θα διαθέτει το εικονίδιο μίας αγελάδας στο κουτί της, καθώς το ερχόμενο έτος στο κινεζικό ημερολόγιο είναι το έτος του βοδιού. Η εικόνα αυτή, είναι στην πραγματικότητα, μία επεξεργασμένη και αλλαγμένη έκδοση του emoji της αγελάδας.

Όπως είναι φυσικό, αυτή η περιορισμένη έκδοσης των AirPods Pro,θα είναι διαθέσιμη μόνο σε ορισμένες ασιατικές αγορές, όπως η Κίνα, το Χονγκ Κονγκ, η Σιγκαπούρη, η Ταϊβάν και η Μαλαισία, όπου και ισχύει το κινεζικό ημερολόγιο.

Ωστόσο αυτή η εικόνα στο κουτί φαίνεται ότι είναι η μοναδική διαφοροποίηση των ασύρματων ακουστικών, αφού αυτή η έκδοση του AirPods Pro είναι κατά τα άλλα ακριβώς η ίδια, όσον αφορά τις λειτουργίες της, με την κανονική έκδοση.

Για να γιορτάσει ακόμα περισσότερο την κινέζικη Πρωτοχρονιά, η Apple άλλαξε επίσης το λογότυπό της ώστε να μοιάζει λίγο περισσότερο με αγελάδα στην Apple China και σε άλλους περιφερειακούς ιστότοπους.

Η τιμή για την περιορισμένη έκδοση των AirPods Pro είναι η ίδια με αυτή των κανονικών. Για παράδειγμα, στην Κίνα τα ακουστικά κοστίζουν 1.999 RMB, όπως και η κανονική έκδοση. Θα σταλούν άμεσα στους αγοραστές, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν μέχρι δύο ζεύγη ακουστικών.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS