ΑρχικήinetBlack Friday: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές της Amazon;

Black Friday: Ποιες είναι οι καλύτερες προσφορές της Amazon;

Η Black Friday σχεδόν έφτασε, και έχουμε συγκεντρώσει τις καλύτερες προσφορές σε συσκευές Amazon. Η Amazon διαθέτει μια συνεχώς διευρυνόμενη λίστα συσκευών, από tablet, έξυπνα ηχεία, συσκευές streaming και πολλά άλλες συσκευές. Ως συνήθως, οι περισσότερες από τις καλύτερες προσφορές στις συσκευές της Amazon θα βρίσκονται στον ιστότοπο της Amazon.

amazon

Ας δούμε μερικές από τις προσφορές της Amazοn για την Black Friday παρακάτω!

Amazon Echo Dot (4η γενιά) Έκπτωση 30 $

Amazon

Η τελευταία έκδοση του μικρότερου έξυπνου ηχείου της Amazon είναι το τέταρτης γενιάς Echo Dot. Είναι η πρώτη φορά που η έκδοση του Dot για το 2020 – με το νέο κυκλικό σχήμα του – βρίσκεται σε έκπτωση.

Ring Video Doorbell 3 και Echo Show 5 πακέτο Έκπτωση 140 $

Amazon

Αυτό το πακέτο Ring Video Doorbell και Echo Show 5 κοστίζει συνήθως 290 $, οπότε πραγματικά εξοικονομείτε αρκετά χρήματα. Περιλαμβάνει την έξυπνη οθόνη 5 ιντσών της Amazon, η οποία, φυσικά, συνεργάζεται με το Ring Doorbell για να σας δείξει ποιος είναι στην πόρτα σας.

Tablet Amazon Fire HD 10 Έκπτωση 70 $

Amazon

Η κορυφαία επιλογή tablet της Amazοn είναι το Fire HD 10. Διαθέτει οθόνη Full HD 10,1 ιντσών 1080p και διαθέτει χώρο αποθήκευσης 32 GB. Αν ψάχνετε για μια φθηνή παραγωγική συσκευή αυτό το tablet είναι πολύ καλή επιλογή.

Amazon Kindle Έκπτωση 30 $

Ο ηλεκτρονικός αναγνώστης Kindle της Amazon έχει έκπτωση 33% για τη Black Friday. Διαθέτει οθόνη 167PPI 6 ιντσών και χώρο αποθήκευσης 8 GB, το οποίο του επιτρέπει να αποθηκεύει χιλιάδες βιβλία για να διαβάσετε – είτε για ευχαρίστηση είτε για εργασία.

Amazon Fire TV Stick 4K με τηλεχειριστήριο Alexa Έκπτωση 20 $

Εξοικονομήστε 20 $ στην έκδοση 4K του streaming stick της Amazon. Εκτός από την εξαιρετικά υψηλή ποιότητα streaming, προσθέτει φωνητικά χειριστήρια στην τηλεόραση σας, χάρη στο παρεχόμενο τηλεχειριστήριο με δυνατότητα της Alexa. Ειλικρινά, και οι δύο αποτελούν μια εξαιρετική προσθήκη σε οποιαδήποτε εγκατάσταση οικιακού γραφείου.

Amazon Fire TV Stick Lite Έκπτωση 12 $

Amazon

Εάν δεν διαθέτετε τηλεόραση 4K, μπορείτε να παραλείψετε την έκδοση 4K του streaming stick της Amazοn και να εξοικονομήσετε λίγα επιπλέον χρήματα, αγοράζοντας το Fire TV Stick Lite, το οποίο είναι επίσης προς πώληση αυτή τη Black Friday. Έρχεται επίσης με το τηλεχειριστήριο Alexa.

Amazon Echo Show 5 με εσωτερική κάμερα ασφαλείας Blink Mini Έκπτωση 75 $

Ακολουθεί μια άλλη μεγάλη δέσμη συσκευών Amazon. Περιλαμβάνει την έξυπνη οθόνη Echo Show 5 και την εσωτερική κάμερα ασφαλείας Blink Mini. Αυτά τα δύο συνήθως κοστίζουν 125 $, οπότε εξοικονομείτε 75 $ και μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μαζί για να προστατεύσετε το σπίτι ή το γραφείο σας.

Ring Video Doorbell Pro Έκπτωση 80 $

Το Ring Video Doorbell Pro της Amazοn είναι το κορυφαίο μοντέλο. Σας επιτρέπει να συνομιλείτε με όποιον βρίσκεται στην πόρτα σας σε βίντεο HD 1080p. Εάν δεν το χρειάζεστε, θα ήταν ένα υπέροχο δώρο για έναν συνάδελφο, έναν φίλο ή ένα μέλος της οικογένειας σας.

Amazon Echo Dot με ρολόι Έκπτωση 20 $

Amazon

Όπως και το κανονικό Echo Dot, η τελευταία έκδοση του Echo Dot with Clock είναι επίσης προς πώληση για τη Black Friday 2020. Είναι το τέλειο έξυπνο ξυπνητήρι για να ξυπνάτε στην ώρα σας.

Amazon Echo (4ης γενιάς) Έκπτωση 30 $

Amazon

Η τελευταία έκδοση του έξυπνου ηχείου Amazοn Echo διαθέτει ένα επανασχεδιασμένο κυκλικό σχήμα και μια σειρά από βελτιώσεις για καλύτερο εντοπισμό ήχου και φωνής. Εάν είστε κολλημένοι με το σύστημα της Alexa, η αναβάθμιση αυτή πραγματικά αξίζει.

Amazon Echo Dot with Sengled Smart Bulb (4ης γενιάς) Έκπτωση 30 $

Αυτό το πακέτο θα σας επιτρέψει να κάνετε τα πρώτα βήματα για τη δημιουργία του δικού σας έξυπνου σπιτιού ή γραφείου – ή εάν θέλετε απλώς να προσθέσετε την Alexa σε άλλο δωμάτιο. Ο έξυπνος λαμπτήρας Sengled που περιλαμβάνεται μπορεί να ελεγχθεί με την εφαρμογή Alexa της συσκευής σας.

Σύστημα Eero 6 Wi-fi 6 Έκπτωση 50 $

Το brand Eero της Amazon γίνεται γρήγορα η προφανής επιλογή όταν ψάχνετε να επεκτείνετε το σύστημα Wi-Fi στο σπίτι ή την επιχείρηση σας. Αυτό το σύστημα μπορεί να σας παρέχει ταχύτητες 500Mbps.

Πηγή: zdnet.com

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS