ΑρχικήinetΟι "ηθοποιοί φωνής" του Devil May Cry 5 κατηγορούνται για δηλώσεις τους

Οι “ηθοποιοί φωνής” του Devil May Cry 5 κατηγορούνται για δηλώσεις τους

Devil Τις τελευταίες μέρες έχουν γίνει διάφορες συζητήσεις σχετικά με το αγγλικό cast του Devil May Cry 5. Οι ηθοποιοί που έχουν δώσει τις φωνές τους στους Dante (Reuben Langdon) και Morrison (Joey Camen), έχουν κατηγορηθεί στο forum site ResetEra για σχόλια και δηλώσεις που έχουν κάνει στο παρελθόν.

Joey Camen και Camen TV

Μετά τα αρνητικά σχόλια, ο Camen διέγραψε από το κανάλι του στο You Tube τα βίντεο, για τα οποία δέχτηκε αρνητική κριτική.

Ο ηθοποιός είχε δημοσιεύσει, πριν κάποια χρόνια, βίντεο στα οποία κορόιδευε τους τρανσέξουαλ και τους έγχρωμους ανθρώπους. Σε ένα βίντεο φορά μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπό του και λέει ανοιχτά τη λέξη nigger, η οποία χρησιμοποιείται υποτιμητικά για τους έγχρωμους ανθρώπους. Σε ένα άλλο βίντεο υποδύεται τον “Rabbi Goldstein”, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει το κίνημα Black Lives Matter.

Σε ένα ακόμη βίντεο, ο Camen φοράει μια μωβ περούκα και παριστάνει έναν “transgender που είναι ενάντια στα trans λιπαρά”. Σε αυτό το βίντεο αναφέρεται σε αυτούς τους ανθρώπους με τον όρο «τραβεστί». Τα 27 βίντεο, που αναφέρονται στα παραπάνω θέματα καθώς και σε άλλα είναι γεμάτα κακό χιούμορ και προσβλητικά αστεία.

Ο Camen είχε κάνει μεγάλη καριέρα προσφέροντας τη φωνή του σε διάφορους ήρωες. Υποδύεται επίσης τον μοναδικό βασικό μαύρο χαρακτήρα στο Devil May Cry 5, τον Morrison.

Reuben Langdon

Ο Reuben Langdon είναι ένας ηθοποιός που επίσης έχει δώσει τη φωνή του σε πολλά βιντεοπαιχνίδια, όπως το Street Fighter V, το Last of Us  και το Devil May Cry 5, όπου δίνει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή Dante. Σε μια συνέντευξη στο Toy Bounty Hunters (κανάλι στο YouTube), ο Langdon μίλησε για διάφορα θέματα, από το Black Lives Matter μέχρι τους ισχυρισμούς εναντίον του συναδέλφου του, Vic Mignogna.

Οι δυο youtubers, Yellow Flash και Hero Hei, ζήτησαν από τον ηθοποιό να πει την άποψή του για τα κινήματα Black Lives Matter και Me Too. “Τα κινήματα MeToo και BLM δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν. Κατηγορούν ανθρώπους και δημιουργούν περισσότερες συγκρούσεις”, είπε ο Langdon.

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε επίσης για τον Mignogna: “Ο Vic είναι ένας πολύ ευαίσθητος άντρας και τον έχω δει να αλληλεπιδρά με τις γυναίκες με αυτόν τον τρόπο, αλλά έχω δει και γυναίκες να λένε «όχι ευχαριστώ» και εκείνος το σέβεται και λέει «ευχαριστώ πολύ». Οι άνθρωποι θα πρέπει απλά να το λένε όταν δεν αισθάνονται άνετα με κάποιον και να φεύγουν” είπε ο Langdon. “Δεν πιστεύω ότι ο Vic θα έκανε κάτι παραπάνω από μια αγκαλιά σε αυτές τις περιπτώσεις”.

Ο Langdon είπε ότι είναι υπέρ του Mignogna και ότι πιστεύει ότι οι άνθρωποι λένε αυτά τα πράγματα γιατί θέλουν να τον κατηγορήσουν.  Αργότερα στη συνέντευξη, ο Langdon μίλησε για τη διοίκηση του Trump και τις πιθανές σχέσεις του με τη ρωσική κυβέρνηση. “Όλη αυτή η ιστορία με τη ρωσική συνωμοσία ακούγεται χρόνια και δεν υπάρχουν ακόμα αποδείξεις” είπε ο Langdon. “Δεν είμαι υποστηρικτής ούτε εναντιώνομαι στον Trump, απλά με ενδιαφέρουν μόνο οι αποδείξεις”.

Ο Langdon εδώ και χρόνια έχει πει ότι πιστεύει στα UFO και τους εξωγήινους. Είναι επίσης σταθερός υποστηρικτής  της QAnon, της θεωρία συνωμοσίας, σύμφωνα με την οποία υπάρχει μια “κρυφή κυβέρνηση” που δεν γνωρίζει ο κόσμος.

Η συνέντευξη δημοσιεύτηκε στο φόρουμ ResetEra, και πολλοί χρήστες δήλωσαν ότι δεν θα αγοράζουν πλέον αντίγραφα του Devil May Cry 5.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS