ΑρχικήHow ToΠως να καταργήσετε τα apps που προστέθηκαν πρόσφατα στο μενού Start των...

Πως να καταργήσετε τα apps που προστέθηκαν πρόσφατα στο μενού Start των Windows 10

Από προεπιλογή, όταν ανοίγετε το μενού Start των Windows 10, θα δείτε τις εφαρμογές που προστέθηκαν πρόσφατα στο επάνω μέρος της λίστας εφαρμογών. Σε αυτήν την ενότητα θα εμφανίζονται ορισμένες από τις εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει πιο πρόσφατα. Εάν θέλετε να τις καταργήσετε, είναι εύκολο. Δείτε πώς μπορείτε να κάνετε τη διαδικασία.

Windows 10 εγκατάσταση από USB Flash ή CD/DVD

Δείτε πώς εμφανίζεται μια τυπική ενότητα “Recently Added” στην κορυφή της λίστας εφαρμογών στο μενού Start. Είναι μια μικρή περιοχή που εμφανίζει τα ονόματα και τα εικονίδια των πρόσφατα εγκατεστημένων εφαρμογών.

Αν θέλετε να αποκρύψετε την ενότητα “Recently Added”, θα πρέπει να επισκεφθείτε τα Settings των Windows. Ανοίξτε τα Settings κάνοντας κλικ στο μενού “Start” και επιλέγοντας το εικονίδιο “Gear” (ή πατώντας τα Windows + I).

Windows

Στα Settings, κάντε κλικ στην επιλογή “Personalization”.

Στο Personalization, κάντε κλικ στην επιλογή “Start” στο sidebar.

Στα settings του μενού Start, βρείτε το κουμπί με την ένδειξη “Show Recently Added Apps” κάντε κλικ στο κουμπί για να το απενεργοποιήσετε.

Windows

Την επόμενη φορά που θα ανοίξετε το μενού Start, η ενότητα των εφαρμογών που προστέθηκαν πρόσφατα και βρίσκεται στην κορυφή θα έχει φύγει. Δεν θα σας υπενθυμίζονται πλέον όλες οι εφαρμογές που έχετε εγκαταστήσει πρόσφατα, αλλά, φυσικά, μπορείτε να τις βρείτε στη λίστα «All Apps» ή χρησιμοποιώντας το πλαίσιο αναζήτησης στο μενού Start.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS