ΑρχικήUpdatesMicrosoft Teams: Έρχονται νέες λειτουργίες!

Microsoft Teams: Έρχονται νέες λειτουργίες!

Η Microsoft εργάζεται σε μια νέα δυνατότητα του Teams που ονομάζεται Spotlight που επιτρέπει στον «παρουσιαστή» του meeting να ελέγχει τι προβάλλεται σε όλους τους συμμετέχοντες.

Η Microsoft συνεχίζει να αναπτύσσει τις δυνατότητες του Teams για τα meetings καθώς αναπτύσσει ολοκαίνουργιες λειτουργίες, όπως την δυνατότητα να βλέπετε έως και 49 συμμετέχοντες ενός video-meeting στην οθόνη σας.

Microsoft Teams

Κυκλοφορεί επίσης η νέα λειτουργία “Together Mode”, η οποία ουσιαστικά θα συγκεντρώνει τους χρήστες σε ένα κοινό background κάνοντας τους να φαίνονται ότι βρίσκονται στο ίδιο μέρος.

Η προεπισκόπηση ενημερώσεων του Αυγούστου από τη Microsoft δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο αυτές οι ενημερώσεις ακούγονται, αλλά φαίνεται πως θα βοηθήσουν τους χρήστες να αποκτήσουν μεγαλύτερο έλεγχο των video meeting τους.

Η νέα δυνατότητα Spotlight επιτρέπει στους “διοργανωτές” και τους “παρουσιαστές” των meetings να ορίζουν το βίντεό τους ως την κύρια προβολή για όλους τους συμμετέχοντες στο meeting.

“Αυτό βοηθά τον “παρουσιαστή” να ελέγχει την κύρια ροή των βίντεο που βλέπει ένας συμμετέχων κατά τη διάρκεια ενός meeting”, δήλωσε η Microsoft σε ένα blogpost.

Οι Teams admins αποκτούν περισσότερες δυνατότητες για τα “meeting recordings”. Τα “Teams meeting recordings” είναι απενεργοποιημένα για πελάτες των οποίων τα δεδομένα του Teams αποθηκεύονται σε μια χώρα που το Microsoft Stream δεν είναι διαθέσιμο. Αλλά τώρα οι admins θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τα “meetings recordings”, με την δυνατότητα να αποθηκεύουν αλλού τα δεδομένα τους.

Μόλις ενεργοποιηθεί η λειτουργία, τα «Teams meeting recordings» θα αποθηκεύονται στο πλησιέστερο στον admin κέντρο δεδομένων. Υπάρχουν μερικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας και της Κίνας, όπου τα Streams δεν “φιλοξενούν” δεδομένα αυτήν τη στιγμή.

Η Microsoft ενημερώνει τις πολιτικές των meetings για να επιτρέψει στους IT administrators να ελέγχουν τον τρόπο διαχείρισης των βίντεο στα Teams Meetings. Η τρέχουσα πολιτική μπορεί να ρυθμιστεί μόνο για την αποτροπή εξερχόμενων βίντεο, αλλά η Microsoft επεκτείνει την πολιτική Allow IP Video για την αποτροπή εξερχόμενων και εισερχόμενων βίντεο, όπως απαιτείται.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες του τομέα εκπαίδευσης του Teams αποκτούν μια δημόσια προεπισκόπηση διευρυμένων δυνατοτήτων στη λειτουργία Education Insights που επιτρέπει στους διαχειριστές να παρακολουθούν την αφοσίωση των μαθητών και στοχεύει να βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς να κάνουν καλύτερα το μάθημα τους.

Teo Ehc
Teo Ehchttps://www.secnews.gr
Be the limited edition.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS