ΑρχικήUpdatesMicrosoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Ιουνίου 2020 για το Office!

Microsoft: Κυκλοφόρησε τις ενημερώσεις του Ιουνίου 2020 για το Office!

Η Microsoft κυκλοφόρησε τις non-security ενημερώσεις του Ιουνίου 2020 για το Microsoft Office, με βελτιώσεις απόδοσης και διορθώσεις για ζητήματα που επηρεάζουν τις εκδόσεις του Windows Installer (MSI) στα Office 2016, Office 2013 και Office 2010. Η ενημερωμένη έκδοση KB4484398 διορθώνει προβλήματα αναφορικά με την διακοπή λειτουργίας του Outlook 2016 και την εξαφάνιση κοινόχρηστων φακέλων από τα “Αγαπημένα” όταν το Outlook εκκινεί σε κατάσταση εκτός σύνδεσης. Η ενημερωμένη έκδοση KB4484392 διορθώνει επίσης ένα σφάλμα που επηρεάζει το Excel 2016 και το PowerPoint 2016 σε ορισμένα πολύ συγκεκριμένα σενάρια.

Η Microsoft διόρθωσε επίσης σφάλματα που προκλήθηκαν από την εισαγωγή δεδομένων από εφαρμογές του Micrοsoft Οffice, χρησιμοποιώντας Power BI και SSIS (SQL Server Integration Services) για τη φόρτωση δεδομένων από εφαρμογές του Οffice σε SQL Server στο KB4484394.
Έξι από τις ενημερώσεις ασφαλείας του Ιουνίου 2020 για το Οffice ισχύουν για ολόκληρο το Micrοsoft Οffice 2016, Micrοsoft Οffice 2013 και Micrοsoft Οffice 2010 software suite, ενώ άλλες δύο ενημερώσεις διορθώνουν ζητήματα που επηρεάζουν το OneNote 2016 και το Outlook 2016.

Οι ενημερώσεις του Ιουνίου 2020 που δημοσιεύθηκαν χθες από τη Micrοsoft, μπορούν να εγκατασταθούν χειροκίνητα από το “Κέντρο λήψης” ή με την χρήση της υπηρεσίας Micrοsoft Update για αυτόματη εγκατάσταση. Αυτές οι ενημερώσεις για το Microsoft Office ισχύουν μόνο για προϊόντα του Office που βασίζονται στο Microsoft Installer (.msi), ενώ δεν ισχύουν για Οffice subscription ή για Office 2016 Click-to-Run editions, όπως το Microsoft Οffice 365 Home.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τη συσκευή σας μετά την εφαρμογή ορισμένων από αυτές τις ενημερώσεις που κυκλοφόρησαν για το Microsoft Οffice. Εάν η εγκατάσταση του Office αρχίσει να έχει “κακή” συμπεριφορά μετά την ενημέρωση, μπορείτε να απεγκαταστήσετε την προβληματική ενημέρωση ακολουθώντας την εξής διαδικασία:

  • Μεταβείτε στο “Start”, πληκτρολογήστε “View Installed Updates” στο πλαίσιο “Search Windows” και πατήστε “Enter”.
  • Στη λίστα των ενημερώσεων, εντοπίστε και επιλέξτε την προβληματική ενημέρωση και, στη συνέχεια, επιλέξτε “Κατάργηση εγκατάστασης”.


Ανάλογα με την ενημέρωση του Οffice που έχετε εγκαταστήσει, ίσως χρειαστεί επίσης να εφαρμόσετε άλλες ενημερώσεις για να επιλυθεί πλήρως το ζήτημα στον υπολογιστή σας Windows. Για παράδειγμα, η ενημέρωση KB4484356 απαιτεί την εγκατάσταση του Microsoft Office 2013 Service Pack 1.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS