ΑρχικήUpdatesWindows 10 KB4556799: Προβλήματα στη νέα αθροιστική ενημέρωση!

Windows 10 KB4556799: Προβλήματα στη νέα αθροιστική ενημέρωση!

Οι χρήστες των Windows 10 αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα κατά την εγκατάσταση της πιο πρόσφατης αθροιστικής ενημέρωσης KB4556799, καθώς τους παρουσιάζονται σφάλματα, ενώ ακόμη και εκείνοι που καταφέρνουν να την εγκαταστήσουν, αναφέρουν διάφορα άλλα προβλήματα. Η Microsoft κυκλοφόρησε τη νέα αθροιστική ενημέρωση των Windows 10 KB4556799 στις 12 Μαΐου και έκτοτε, οι χρήστες αναφέρουν πολλά προβλήματα κατά την προσπάθεια εγκατάστασης της ενημέρωσης, κατά τη λήψη του BSOD, καθώς και προβλήματα ήχου και gaming. Με την κυκλοφορία της αθροιστικής ενημέρωσης KB4556799, ο αριθμός των αναφορών προβλημάτων έχει αυξηθεί σημαντικά, με το BleepingComputer να λαμβάνει όλο και περισσότερα email από χρήστες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Γενικότερα, πάντα υπάρχουν προβλήματα μετά την κυκλοφορία μιας νέας αθροιστικής ενημέρωσης των Windows 10, αλλά με αυτήν την ενημέρωση, υπάρχουν ακόμα περισσότερα. Ορισμένα από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χρήστες μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης είναι τα ακόλουθα:


Δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης KB4556799
Με την κυκλοφορία των Windows 10 KB4556799, η πλειοψηφία των αναφορών των χρηστών σχετίζεται με την αδυναμία εγκατάστασης της ενημέρωσης. Συγκεκριμένα, όταν προσπαθούσαν να κάνουν την εγκατάσταση, το Windows Update άρχιζε να κατεβάζει την ενημέρωση και τελικά εμφάνιζε έναν κωδικό σφάλματος όπως 0x8024000b, 0x80070026, 0x800f0988, 0x80073701 και πολλούς άλλους. Πολλοί από αυτούς που επηρεάζονται δηλώνουν ότι η εκτέλεση της εντολής ‘sfc / scannow’ ή του Windows Update αντιμετώπισης προβλημάτων δεν επιλύει το πρόβλημα.


Προβλήματα ήχου
Το WindowsLatest αναφέρει ότι ορισμένοι χρήστες δεν έχουν ήχο στον υπολογιστή μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης KB4556799. Ωστόσο, κάποιοι μπόρεσαν να διορθώσουν το πρόβλημα απενεργοποιώντας την επιλογή “Enable audio enhancements” στις ιδιότητες των ηχείων των Windows. Για να το δοκιμάσουν αυτό οι ενδιαφερόμενοι χρήστες, μπορούν να κάνουν δεξί κλικ στο εικονίδιο έντασης στο δίσκο επιδιόρθωσης συστήματος και να επιλέξουν “Open Sound settings”.

Στη συνέχεια, κάνουν κλικ στο “Device Properties”, κάνουν scroll down και κάνουν κλικ στο “Additional device properties”. Ακολούθως, θα ανοίξει το παράθυρο “Sound Settings” και θα πρέπει να κάνουν κλικ στην καρτέλα “Advanced” . Στην καρτέλα “Advanced”, πρέπει να ψάξουν το πλαίσιο ελέγχου με την ένδειξη “Enable audio enhancements”, να καταργήσουν την επιλογή και ακολούθως να δοκιμάσουν τον ήχο τους και να δουν αν λειτουργεί.


Αναφορές για σφάλματα στο Blue Screen of Death (BSOD)
Ορισμένοι χρήστες έχουν επικοινωνήσει με το BleepingComputer ή έχουν δημοσιεύσει αλλού αναφορές σχετικά με σφάλμα στο BSOD μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB4556799. Για εκείνους τους χρήστες που λαμβάνουν το BSOD μετά την εγκατάσταση της ενημέρωσης KB4556799, είναι πιθανό ένα πρόβλημα στον driver να προκαλεί τα σφάλματα. Για να επιλύσουν οι χρήστες αυτούς τους τύπους προβλημάτων, πρέπει να ακολουθήσουν τα εξής βήματα:

  • Απεγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης KB4556799.
  • Μετά την απεγκατάσταση της ενημέρωσης, πρέπει να γίνει ενημέρωση στους drivers για τους drivers κάρτας γραφικών, ήχου και Intel, καθώς και στις συσκευές αποθήκευσης, εάν αυτό είναι δυνατόν. Όσοι διαθέτουν γραφικά Intel, μπορούν να δοκιμάσουν τους drivers γραφικών τους που μπορούν να εγκατασταθούν καθολικά τώρα σε συσκευές OEM.
  • Επανεγκατάσταση του driver.

Προβλήματα εφαρμογής, gaming και απόδοσης
Ορισμένοι χρήστες αναφέρουν ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα όταν ξεκινούν εφαρμογές, παίζουν παιχνίδια ή έχουν αργές εκκινήσεις. Όπως το BSOD, αυτοί οι τύποι προβλημάτων μπορεί να σχετίζονται με drivers και οι χρήστες μπορούν να δοκιμάσουν τα βήματα που αναφέρονται στην προηγούμενη ενότητα για να δουν αν θα επιλυθούν αυτά τα προβλήματα. Εάν δεν επιλυθούν τα προβλήματα, οι χρήστες μπορούν να καθυστερήσουν την εγκατάσταση της ενημέρωσης και να ελπίσουν ότι η κυκλοφορία της Ενημέρωσης Μαΐου 2020 θα τους δώσει τη λύση.

Pohackontas
Pohackontashttps://www.secnews.gr
Every accomplishment starts with the decision to try.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS