ΑρχικήinetΒρείτε τις χαμένες σας συσκευές και αντικείμενα με το XFinity X1

Βρείτε τις χαμένες σας συσκευές και αντικείμενα με το XFinity X1

H Comcast συνεργάστηκε πρώτη φορά με την Tile το 2018, για να βοηθήσει τους χρήστες του XFinity X1, τηλεχειριστηρίου με φωνητικό έλεγχο, να βρίσκουν οποιοδήποτε χαμένο αντικείμενο, συνδεδεμένο με αυτή, και να βλέπουν τη θέση του στην οθόνη της τηλεόρασής τους. Σήμερα προστίθεται μια νέα δυνατότητα  που θα διευκολύνει την εύρεση αντικειμένων όπως το πορτοφόλι ή το κινητό τηλέφωνο, όταν βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Βρείτε τις χαμένες συσκευές και αντικείμενα με το XFinity X1

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η εταιρεία, το XFinity X1, πλέον έχει την ικανότητα να “ηχεί” τις συσκευές Tile, ώστε να εντοπίζονται πιο γρήγορα. Το μόνο που χρειάζεται να πεις στο τηλεχειριστήριό σου είναι για παράδειγμα “Xfinity Home, πού είναι το πορτοφόλι μου”, και η συσκευή Tile πάνω σε αυτό θα αρχίσει να χτυπάει. Φυσικά, οποιοσδήποτε Tile εξοπλισμός θα συνεχίσει να εμφανίζεται στην οθόνη με την τελευταία γνωστή τοποθεσία του. Για να λειτουργήσουν βέβαια όλα αυτά θα πρέπει ό,τι αναζητάτε να βρίσκεται σε κοντινή απόσταση.

Για όσους δεν γνωρίζουν, μια Tile συσκευή είναι, ουσιαστικά, ένα Bluetooth-enabled tracker που μπορεί να συνδεθεί με οτιδήποτε, ώστε να εντοπισθεί σε περίπτωση απώλειας. Αν όμως το αντικείμενο που αναζητάς είναι εκτός της εμβέλειας του Bluetooth θα είναι πιο δύσκολη η αναζήτησή του.

Ωστόσο, οι συσκευές θα μπορούν πλέον να συνδεθούν σε XFi Gateways όπως και σε αποκωδικοποιητές X1 και Flex, για να βρίσκετε τα αντικείμενα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή. Μπορείς να κατεβάσεις το XFinity Home στο App Store ή στο Play Store για μεγαλύτερη ευκολία.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS